7 gedachten over “Is dit nu vals nieuws (fake news)?

 1. nieuwsmedia hadden sinds het fenomeen bestaat altijd al een kleurtje,
  maar men kon verwachten wat men las/hoorde/zag volgens het gekozen kanaal.

  Maar zoals de media nu zijn wordt er nog nooit zooo hard gemanipuleerd, mede doordat elke facebooker of twitteraar zichzelf als journalist voordoet.

  Deze morgen nog eens de grootste van alle bedriegers/verraders moeten aanhoren bij Hautekiet (ik had je nochtans hoog int vaandel Jan… ik zal mijn mening bijstellen…): die arrogante betweterkwiet met dat Arafatsjaaltje, zijn stem woog zwaarder door dan de beschouwingen van eerlijke rechtvoorderaapmensen, die amper een minuut kregen om zeer mooie dingen te zeggen, die politiek correcte tsjoerten kreeg ruim het vrije woord.

  Maar ja de vrt zit vol van “kenners” , van amerika tot iran tot syriĆ« tot europa tot islam tot vaticaan- en de wereld rond-Kenners die niks liever doen dan de hoofdjes van de “onnozele” luisteraars te brainwashen met HUN grote waarheden.
  zum kotzen…

 2. @ Reactie het echte nieuws tonen onze Media ons niet meer, zij weten dat de meederheid die het nieuws volgen via TV de bagger slikt, en dat is spijtig genoeg een feit!

  Canadian Journalist on lies about Syria | December 9th 2016

  https://youtu.be/TjHniRRgOao

 3. Asiel(be)zoekers krijgen geen belasting teruggave meer., hoe kan nu een asiel-be-zoeker/ocmw-er een teruggave hebben.
  Kan er iemand me dit eens uitleggen,

Reacties zijn gesloten.