Is dit dan een zgn. drang waaraan men niet kan weerstaan?

Bij verschillende nieuwsbronnen verscheen een filmpje van een bewakingscamera die toont hoe twee jonge mannen graven van christenen en vooraanstaande Palestijnen vernielen. De Jerusalem Post gaat verder dan sommige behoedzamere bronnen, die liever niet opvallen bij de huidige politiebaas, en stelt dat het extremistische joden zijn.

Twee vermoedelijke joden werden op camera vastgelegd terwijl ze tientallen christelijke graven vernielden in Jerusalems historische Oude Stad op nieuwjaarsdag. Het lijkt om jonge mannen te gaan; ze dragen keppeltjes en tzitzits (geknoopte kwastjes aan de vier uiteinde van een sjaal), typisch voor de ultraorthodoxe joden.

Dit vandalisme is geen alleenstaand geval. Het volgt het patroon van aanvallen op christelijke plaatsen in Israël. Gedurende de laatste tien jaar hebben “vandalen” (… retoriek te vergelijken met de bij ons gangbare “jongeren” maar dan met een joodse pédigrée) andere begraafplaatsen, kerken en kloosters verschillende keren in het vizier genomen, o.a. de Basiliek te Nazareth, katholieke en grieks-orthodoxe gebouwen, alsook moskeeën.

De politie zal de zaak onderzoeken.

Religieuze leiders in het land hebben herhaaldelijk aangevoerd dat Israëlische kolonisten en andere joodse extremistische groepen proberen hen uit de Oude Stad te verdrijven, omdat zij vinden dat dit gebied uitsluitend aan joden toekomt. Zij stellen dat er extremistische joodse groepen zijn die op christenen spuwen. Talrijke christenen in Jerusalem zijn Palestijnen; bij de overledenen van b.g. begraafplaats waren belangrijke Britse christenen in het voormalige Palestina.

Niet alleen de doden worden belaagd. Joodse kolonisten en de politie legden midden december, bij het krieken van de dag, toen iedereen nog sliep, beslag op een grondstuk, eigendom van de Grieks Orthodoxe Kerk in bezet Oost-Jeruzalem. Lokale bevolking en getuigen vertelden aan de media dat tientallen kolonisten het 5000 m2 grondstuk in het Palestijnse Silwandistrict (westelijke Jordaanoever, ten zuiden van Oud-Jeruzalem) bestormden. Begeleid door de politie, plaatsten ze vervolgens een hek erom heen en installeerden bewakingscamera’s. Silwanbewoners haastten zich ter plaatse om de in beslagname te verhinderen maar werden aangevallen door de veiligheidsdiensten. Naar verluidt werden drie jonge Palestijnen gearresteerd en werden zowel mannen, vrouwen als kinderen geslagen. Meer achtergrondinfo vindt u hier.

Mogen we dit gangsterpraktijken noemen een zgn. democratische staat onwaardig?

En dan was er nog de in beslagname van een hotel door kolonisten:

https://www.jpost.com/israel-news/article-726682

https://www.vaticannews.va/en/church/news/2023-01/christian-cemetery-vandalized-in-jerusalem.html

https://www.middleeasteye.net/news/jerusalem-israel-settlers-vandalise-christian-graves

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11598855/Outrage-30-graves-vandalised-Christian-cemetery-Jerusalem.html

1 gedachte op “Is dit dan een zgn. drang waaraan men niet kan weerstaan?

 1. We kunnen eindeloos blijven filosoferen over de in de volgende teksten opgesomde gebeurtenissen :
  https://www.golfbrekers.be/arabische-wereld-schaart-zich-achter-palestina/
  https://www.golfbrekers.be/is-dit-dan-een-zgn-drang-waaraan-men-niet-kan-weerstaan/
  https://www.golfbrekers.be/joodse-sharia/
  maar de essentie ervan kan echter kernachtig samen gevat worden met een uitspraak in de volgende bron (vertaling met google) :

  “Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.” — Menahem Begin, 6th Prime Minister of Israel’s speech to the Knesset (24 June 1982) – Quoted in “Begin and the Beasts” Amnon Kapeliouk, in The New Statesman (25 June 1982)” (=einde tekst).

  Deze tekst geeft duidelijk de ware aard van het “Master Race” weer, en dit dan gebaseerd op de Kabbalah en de Talmud. En wie heeft dit tegengesproken ?? Bron : “Kabbalah Secrets Christians need to know” van DeAnne Loper.
  In de volgende bron komt dit ook uitgebreid aanbod :
  https://henrymakow.com/the_destuctive_principle_of_th.html?_ga=2.209116370.1958860829.1672847118-1987662816.1672671947
  met titel :
  “”Creative Destruction” & Then, 6uild 6ack 6etter “ (=einde titel).

  Ik verwijs naar de tekst in de brug, die een onthullend beeld geeft van de plannen die het “Master Race” voor de goyim in petto heeft, en dat aansluit bij het citaat van M. Begin. Het doel is dus een communistisch terreur regime, of een JWO dan wel een ZWO.
  M.b.t. specifiek Israël komt daar dan nog het Oded Yinon plan bij, dat gericht is op Groot Israël. (tussen de Nijl en de Eufraat).

  Het voormelde is een problematiek die zich echter niet ver van ons bed voordoet, maar wel integendeel.. Het gaat hier dan ook om een explosieve cocktail, waar het wachten is op de uitbarsting. Volgens de beruchte brief van Albert Pike aan Mazzini, zal de 3de wereldoorlog immers ontstaan in het Midden Oosten, en waarbij Europa zal meegesleurd worden in de ondergang, via o.a. het Islamitische Paard van Troje.
  Bron : https://humansbefree.com/2011/03/3-world-wars-planned-by-illuminati-albert-pike-in-1871-everything-about-nwo.html

  Zoals te verwachten was, werd nadien het bestaan van de voormelde brief ontkend, zoals andere bronnen met gevaarlijke waarheden.
  Johan Sanctorum doet wel een voorzichtige poging om het één en ander duidelijk te maken, met daarbij dan al de onmiddellijke reacties van de hasbara drollen, maar dringt evenmin door tot de essentie van de zaak, m.b.t. de nieuwe regering van Bibi. En dat wordt duidelijker in de volgende bron :
  https://henrymakow.com/2018/03/Jewish-Schism-Over-Trump.html?_ga=2.262517196.1958860829.1672847118-1987662816.1672671947
  met tekst :
  “Globalism and nationalism reflect a longtime rift between two factions of the Masonic Jewish Conspiracy: Communism (globalism) Vs. Zionism (nationalism.) Like Trump, every nationalist party in Europe is pro-Zionist. As Brendon O’Connell is trying to tell us, don’t assume that Putin isn’t also Jewish-controlled. In this 1965 document, left, Louis Bielsky explained the Cold War was due to Stalin’s “nationalist” determination to usurp control of Jewish world hegemony (Communism) from the “globalist” i.e. Rothschild bankers in London and New York City. Fast forward to the present and Israel has inherited Stalin’s “nationalist” mantle. Israel has the support of Russia, China, Iran as well as Trump. As Brendon O’Connell wrote yesterday, the conflict between Israel and Iran is theatre that serves the interests of all concerned. The Rothschild globalists (Communists) who control Western Europe resist the Zionist (nationalist) usurpation of the Masonic Jewish World Order. They are the “Deep State.” (=einde tekst).

  Voor een goed begrip is de lezing van de volledige tekst noodzakelijk. Uit de tekst kan ook al afgeleid worden, dat niets is wat het lijkt te zijn, met allianties, die wisselen naargelang de noodzaken van het ogenblik. Merk ook de houding van de USA op, t.o.v. de nieuwe regering, of de bevestiging van het in het citaat vermelde conflict.
  https://www.zerohedge.com/political/biden-congratulates-most-extreme-right-government-israels-history-netanyahu-sworn
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/sullivan-dispatched-israel-over-concerns-democratic-backsliding

  En het voormelde schisma speelt ook een determinerende rol in de oorlog in Oekraïne. Dit wordt het best geïllustreerd met Duitsland : de SPD richting Moskou, en de Grünen richting Londen, maar beiden willen wel een communistische NWO dictatuur en terreur, maar het conflict gaat nu over de controle over deze NWO dictatuur.

Reacties zijn gesloten.