6 gedachten over “IS activiteiten bij de ongelovigen

  1. Europa wordt boeiend: botsing der culturen, apartheid, een aanslag hier of daar, desnoods een burgeroorlog ‘light’, alles is beter dan saaiheid en verveling. Langzaam maar zeker begin ik Links te begrijpen…

  2. Eigenlijk zou ik meer gediend zijn met voorbeelden of een strategie hoe de staat, die als eerste plicht heeft zijn burgers te verdedigen, momenteel onze veiligheid garant stelt tegenover dat uitschot, ipv ons ballons aan te laten tikken, waarvan je toch al bij voorbaat weet wat ze gaan brengen. Die aanval wordt nu eenmaal niet aan fronten uitgevochten. Misschien ook een paar raadgevingen voor eigen gebruik en ter verdediging van al wie je lief is. Were di.

    • Al-Nusra verklaarde de blauwhelmen voor hun eigen veiligheid gegijzeld te hebben. Een soort internationaal Securitas…misschien willen ze ons hier ook ‘beschermen’?

  3. Reeds meer dan twintig jaar waarschuwt het Vlaams Blok/Belang voor deze ontwikkeling, doch ze werd door mei’68 decadenten in een cordon sanitair en médiatique verbannen. Niettegenstaande de dreigementen in het buitenland meer en meer ernstig worden genomen “kaat” volgens ALLE andere partijen “alles koed”. Weeral zijn de autochtonen de schuldigen en niet de haat-imams die dan nog uitvoerig op de uiterst-linkse OOOO hun propaganda verder mogen zetten. Mogen wij dan ook de zombie-kiezers van deze partijen er attent op maken dat dit met hun steun gebeurt.

Reacties zijn gesloten.