2 gedachten over “Individu-Torfs

 1. Ook onderstaande met dank aan de Vivaldioten (subliem op de korrel genomen door R.Torfs, op alle domeinen trouwens).

  Ik kreeg vandaag een overzicht van mijn energiekosten. Een stijging van maar liefst 240%!! Hyperinflatie noemt men dat (of erger).
  Dit gaat nogal een boenk geven als mensen dit beginnen te zien en vooral te voelen. Want natuurlijk zal dit daarenboven ook worden doorgerekend in alle consumentenprijzen.
  De negatieve spiraal, waarin we zijn terechtgekomen, gaat elke dag sneller. Het wordt een duistere kerst voor het plebs.

  En ondertussen in Kortrijk (ik citeer even ‘tScheldt):

  >> Neem nu het ‘gigantisch diner’ (zoals ze zelf trots zeiden vooraleer er plots heel veel info over dat diner ‘verdween’) in Kortrijk Xpo van 14 november 2021 de dag dat er och god och arme meer dan 10.000 vleermuisvleugelbesmettingen plaatsvonden.
  Het feestje dat zich liet vatten onder de welgevonden naam “4de x Eten met Team Burgemeester” mocht rekenen op de aanwezigheid van onder meer de Eerste Minister van Verraad Alexander Decroo, MR Voorzitter Bouchez, minister van Onheil Vincent Van Quickenborne en waarnemend burgemeester van Kortrijk Ruth-hier-zitten-geen-vleermuizen-Vandenberghe.
  1600 man was daar. We herhalen 1600 man. <<

  Dit “décadence de luxe” feestje doet mij sterk denken aan een andere periode uit de geschiedenis, nl. die van Marie Antoinette. Zij was de echtgenote van koning Lodewijk XVI van Frankrijk (1755-1793).
  Marie Antoinette zei, toen ze vernam dat het Franse volk, dat in de diepe miserie zat en geen brood had om te eten: “S’ils n’ont pas de pain qu'ils mangent de la brioche (vertaald: “Als ze geen brood hebben, laat ze dan koek eten!”), daarmee duidelijk makend dat ze geen flauw benul had van de ware situatie waarin het volk verkeerde. Marie Antoinette werd uiteindelijk hét symbool van de decadentie van de macht.
  Terug naar het feestje in Kortrijk: idem dito, zichzelf boven het volk zetten en zich geen vleermuiskloten aantrekken van de regeltjes die ze het volk opleggen. Dat zijn onze politici van vandaag, de decadentie van de macht.

  Tja en wat er met Marie Antoinette gebeurd is kan u lezen in de betere geschiedenisboeken …

  • Over Marie-Antoinette werd en wordt tot op heden laster verspreid, leugens om haar zwart te maken in naam van het maçonniek republikanisme dat de Europese volkeren in abjecte slavernij gestort heeft terwijl zij denken dat die slavernij vrijheid is. Die beweerde “brioche”-uitspraak is zo een leugen; zij heeft dat nooit gezegd. Een walgelijk voorbeeld van de lastercampagnes tegen haar was de schandelijke valse beschuldiging tegen haar omtrent haar zoon, Lodewijk XVII. Die zoon, een kind, hebben de roofzuchtige sansculottische wolven ook niet gespaard; in de Tempeliersgevangenis is hij gestorven in zijn miserie door de wraakzucht van de blauwen om de doodstraf tegen de vuile duivelaanbidder Jacques de Molay eeuwen daarvoor.

   Eerste sinister De Croo en zijn trawanten in moordenarij zijn geen geesteskinderen van Marie-Antoinette, maar van de bloeddorstige zotten die haar vermoord hebben. De tijd der ruiterlijkheid was vervlogen, en het tij van het barbarisme heerste, en het woedt nog verder via het moordenaarsbewind in Brussel dat dienend de knieën buigt voor de Judaïsche Nieuwe Wereldorde.

Reacties zijn gesloten.