Indexsprong? Een EU-sprong!

‘Crisis’ is een woord dat de EU-potentaten voor zichzelf uitgesloten hebben.  Staat in hetzelfde rijtje verboden woorden als ‘de buikriem aantrekken’ of ‘spaarzaam beleid’.

Ze hebben zichzelf – na aandringen van de grootste fracties – opslag gegeven.  € 1500 per maand.  De huidige onkostenvergoeding van € 21.379 is niet voldoende om rond te komen.  Deze bleef immers sinds 2011 ongewijzigd. En dan is het nog aan de socialisten te danken dat het niet het dubbele is, want de EVP, de christen-democraten, waarvan de CD&V deel uitmaakt, wilden eigenlijk het dubbele.

Over een binnenrijfperiode regeerperiode van 5 jaar komt dit op het respectabele bedrag van € 1 miljard extra.  Eén miljard.  1.000 miljoen. 1.000.000.000 euro. 40.000.000.000 oude belgische frank.   Bovenop de 10 miljard per jaar, die de Europese belastingbetaler mag bijdragen om de EUSSR te onderhouden.

Ctrl + voor vergroting op uw scherm

Burgercomité EU

3 gedachten over “Indexsprong? Een EU-sprong!

  1. “Ctrl + voor vergroting op Uw scherm”… NIET DOEN (!), maar het is ook mogelijk om “in de àndere richting te scrollen” beste Golfbrekersfans, in de ijdele hoop dat er verkleining (in welkelijkheid) ZOU geschieden.

    • Fikken, wij geven maar een technisch advies. Als we niet vanuit onze bestanden werken, dan blijft de afbeelding zoals ze is. Dit in tegenstelling als we bv. iets van eigen maaksel erop zetten, dat kan dan via een klik uitvergroot getoond worden. Kortom: men kan de weergave op het scherm vergroten door Crtl+, waarbij dan alles vergroot wordt en terug verkleinen met Ctrl-. Als de pc uitgeschakeld en heropgestart wordt, verschijnt alles weer zoals bij de instellingen werd vastgelegd.
      … Wat jouw antwoord natuurlijk niet beoogde. Verkleining… Ijdele hoop, inderdaad.

Reacties zijn gesloten.