In Zweden is het heel normaal…

Afbeeldingsresultaat voor swedish flag islam… dat niet de slachtoffers maar wel de daders beschermd worden

3 jonge Afghanen, een daarvan bewapend met een pistool, die een bewusteloze Zweedse verkrachtten en heel het gebeuren op facebook ‘live’ deelden met de rest van de wereld, kregen zoals gebruikelijk in Zweden (… echter niet alleen daar) milde straffen.

De verkrachters kregen twee, resp. 1 jaar gevangenis (volgens Afghaanse normen een bezinningskamp van de jeugdbeweging), de man die de beelden opnam 6 maanden.  Samen moeten ze 30.000 euro smartgeld aan het slachtoffer betalen (… factuur aan de belastingbetaler).  Motivatie van het vonnis: ze zijn geen drank gewoon.

Niet het eerste en waarschijnlijk niet het laatste begripvol vonnis: een Somaliër die een 12 jarig meisje zodanig verkrachtte dat “ze zwaar bloedde uit het onderlichaam” kreeg och-arme 180 uur sociale dienst.  “Normaal” zou hij 1 jaar hechtenis gekregen hebben…

De originele beelden werden door facebook verwijderd.

Intussen blijkt dat de ‘jonge Afghanen’ niet aan hun proefstuk waren:

 

 

 

3 gedachten over “In Zweden is het heel normaal…

  1. Als we de redenatie van “ze zijn geen drank gewoon” doortrekken dan kan je ook gerust met een stuk in uw voeten door Zweden rijden en ongelukken veroorzaken, met milde straffen tot gevolg.

    • Juncker mag zelfs de EU ‘leiden’, hoewel hij de drank wel gewoon is.

  2. Dat uiterst links exemplaar op dat joetuubeke lijkt in de verste verte niet op mijn lievelings acteurs Tom Cruise of Charles Bronson . Zijn innerlijk zal idem zijn aan zijn uiterlijk

Reacties zijn gesloten.