In Zweden gaat het van kwaad naar erger

islambomWe capituleren

In Zweden heeft een rechtbank beslist dat het toegestaan is de IS-vlag te hijsen.
Een ‘vluchteling’ ging vrijuit nadat hij de IS-vlag als profielafbeelding op facebook geplaatst had.  In maart werd er klacht ingediend wegens vermoedelijke opruiing.  De Syriër argumenteerde dat de vlag sinds eeuwen door de islam gebruikt wordt en dat ze nu door ISIS (mis)bruikt wordt.

De Gutmenschenprocureur – niet toevallig een vrouw – Gisela Sjövall is de mening toegedaan dat in tegenstelling tot het hakenkruis de IS-vlag geen symbool van rassenhaat is.  Zullen we eens polsen naar de mening van de christenen, de Jeziden, de Koerden, de atheïsten, de boeddhisten, de vrouwen…? Bij nader inzien heeft de rechtbank gelijk.  Het gaat hen niet om een ras maar wel om een absolute ideologie, verpakt in een religiejasje.

Zeigen der IS-Flagge in Schweden legal

OE24

7 gedachten over “In Zweden gaat het van kwaad naar erger

 1. Kan die Gutmenschenprocureur niet vervolgd worden voor sympathieen van een
  terreur organisatie . Dat Syrier exemplaar heeft gelijk die vlag wordt sinds eeuwen gebruik om de mensen het leven zuur te maken . Het is een symbool van al de smeerlapperij onder het teken van een religie . Trouwens wat komt dat Syrier-exemplaar zoeken in Zweden . Ik ben al enkele kilo’s kwijtgeraakt niet door minder te eten of sport en dergelijke maar door iedere dag Golfbrekers te lezen en mij te ergeren aan al die Gutmenschen , groenen ,roden , een laffe Paus demente politiekers enz enz

 2. Als je ‘Zeigen der IS-Flagge’ aantikt krijgen we beelden van een oorlog die door de media bejubeld wordt. Daar rukt het Iraakse leger samen met de Koerden op naar Mossul. Ze hebben in 36 uur al 200 km² veroverd. En de filmbeelden, van de ons getoonde bommen van de Amerikanen, getuigen slechts van wat rookpluimen in de verte, geen vernielingen te zien, zelfs geen dode vrouwen of kinderen.
  Intussen bedelt Irak al om aalmoezen. Zo’n oorlog is duur en de olieprijs zit niet in de lift. Daarom heeft het land giften nodig. Bij de Saoedi ‘s is niks te halen. Die ondersteunen tenslotte IS. Koran-trouwe moslims worden door hen meer bemind. De verarmde Staten van Amerika hebben Irak voor vele miljarden in puin gelegd (hun hobby), voor verdere miljarden een marionetten regering geïnstalleerd en geven vandaag miljarden uit, gewoon om de burgers – ten gunste van IS – tegen Rusland op te hitsen. Daar valt dus ook niet veel meer te halen, maar..
  Merkelduitsland heeft al ondersteuning toegezegd. Het is weliswaar ook bankroet, maar zo’n kleinigheidje interesseert de politici niet.

   • Over ECB gesproken. De Central Banking Journal vroeg in een interview aan Otmar Issing, naar de toekomst van de Europese Centrale Bank en de Euro. Ze kreeg als antwoord: ‘the house of cards will collapse’. Dit is verrassend want de man wordt aanzien als de architect van de ECB en de EURO. Hij zegt letterlijk dat de EURO niet werkt en een politiek instrument geworden is dat met de economie niets meer te maken heeft.
    Euro bezitters zoeken dus best veiliger valuta op voor de crash en zegt dat Otmar Issing het gezegd heeft.

 3. Maar iedereen weet toch dat de isis vlag, de vlag is van de islam en dus van de vrede en van de liefde, en daarom is dat in Zweden toegelaten.

Reacties zijn gesloten.