In ‘t verzet

vliegend tapijtint verzet2Nederlandse buschauffeur weigert toegang tot zijn bus aan een vrouw in niqab.

Zij discuteert dat de wet nog niet gestemd is.  Hij houdt voet bij stuk.  Zij dreigt met een klacht.  Hij rijdt doodgemoedereerd door.

Een dikke proficiat aan de man, die nu misschien geen baan meer heeft!

In ‘t verzet!

Met dank aan Richard voor de tip.

 

 

16 gedachten over “In ‘t verzet

 1. Dat is “een” reden , een tweede zou kunnen zijn omdat de meeste van dat soort geloofsgenoten toch niet betalen voor hun rit . Trouwens wie zegt dat het een vrouw was . Het zou ook een ruige vent kunnen zijn met veel tatoes van het regenboog kaliber , met een piepstemmetje op weg naar een bankoverval

 2. Wsl een provocatie van GroenLinks of één van de ontelbare andere linkse partijen in NL.

 3. En gezien wat er vandaag in Frankrijk, Tunesië, Somalië en Koeweit is gebeurd: onder zo’n tentzeil kan ook een zelfmoordterrorist zitten!

 4. De Buschauffeur heeft 100% gelijk hij weigert een “vrouw” in een boerka mee te nemen, ik vraag mezelf af als die hun eigen toch niet willen aanpassen wat komen die hier dan eigenlijk zoeken, die brengen niets bij tot onze samenleving kosten alleen maar handen vol geld aan de gemeenschap en zoeken steeds het conflict met de gewone burger op, met als Duivels de Linkse kerk die hen (de islamieten) overal bijstaan met één doel hun potentiele kiezers willen ze met alle middelen naar hun mond praten.En de Multiculturele samenleving moet en zal een nachtmerrie worden voor ons de autochtonen!

 5. Wanneer zullen de mensen die dit telkens omslachtig proberen te verhalen dat dit weinig of niets van Doen heeft met het boek de koran alsook de islam zoals heel de Europese Linkse Meute & Media ons blijven voorhouden.

  Gunmen Killed 27 People on the Beach and in hotels – Tunisia

  happened today, the attackers blew them self up on the beach and shot people while they were sun bathing and 2 hotels were targeted next to the beach. also attacks in France as a man is decapitated and his head is found with Islamic flag next to it, both are believed to be connected. ( most of the victims are believed to be British and German tourist and some kids are believed to be victims) R.I.P

  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=dfc_1435328615#bEazb6MyLOf5Rctb.99

  http://www.liveleak.com/view?i=dfc_1435328615

 6. Over BEWUSTE uitdaging gesproken………………….
  Wordt juridisch gevecht, natuurlijk.

  De pinguin heeft het bedrag van een schadevergoeding reeds in gedachten
  natuurlijk !!

 7. Op 30 juni komt Pegida Vlaanderen naar het Hendrik Conscienceplein te Antwerpen om 20 uur.Dit uit protest tegen de aanslag in Lyon waar de baas van één van de terroristen werd onthoofd en zijn hoofd vervolgens op het hek gespiesd.
  Ik neem aan dat de redactie de oproep van Luc Vermeulen nog laat volgen maar wou het toch al melden.

 8. Voor wie daadwerkelijk een uiting van verzet wil tonen…
  (en dus niet voor de toetsenbordtijgers die het allemaal zo goed kunnen uitleggen)

  Dringende oproep Pegida Vlaanderen.
  Manifestatie dinsdag 30 juni.
  Naar aanleiding van de aanslag op de chemische fabriek te Lyon (Frankrijk) en de barbaarse onthoofding van een van de werknemers en de aanslag op een toeristenhotel in Tunesië en de aanslag in Koeweit besliste het bestuur van Pegida Vlaanderen om dadelijk te reageren en een protestmanifestatie te organiseren.
  Praktisch:
  Manifestatie en betoging NU dinsdag 30 juni.
  Samenkomst 20u. op Hendrik Concienceplein te Antwerpen. De manifestatie gaat hoe dan ook door!

  Partij en verenigingsvlaggen zijn verboden.
  Wij staan er als één blok tegen de islamisering.
  Volgende slogans en teksten zijn toegelaten.
  Terrorisme moe: grenzen toe!
  ISIS oprotten
  Vrijheid ja, islam nee.

  Maak van deze manifestatie een succes. Kom met Pegida in het verzet!

 9. 26 June 2015 at 1:17pm ….itv.com news…France terror attack

  Marine Le Pen calls for action against Islamic extremism

  Leader of the French National Front Marine Le Pen has called for action against Islamic extremism following the terror attack near Lyon.

  Le Pen, who leads France’s third largest political party, wants extremists to be deported.

  The attack at an Air Products is suspected to have involved Islamic extremists.

  “Big declarations must now stop. The marches, slogans and emotional speech must now give way to action. Nothing has been done to stop Islamic fundamentalism for years,” Le Pen said in a statement.

  “Our borders must be restored. All foreigners suspected of Islamic fundamentalism should be as soon expelled from the country”
  Last updated Fri 26 Jun 2015

  http://www.itv.com/news/update/2015-06-26/le-pen-calls-for-action-against-islamic-extremism/

  • Marine Le Pen zegt hier wat elke burger, die nog bij zijn volle verstand is zegt. Die verstandige burger zegt zelf nog meer, die wil heel die rotzooi kwijt en niet alleen de extremisten, omdat hij weet dat één rotte appel heel de mand aantast.
   Ik had van Marine graag gelezen dat ze er op aandringt welke boodschap de dader achterliet op het hoofd van de man en de vlaggen aan het hek. Het hoofd en de vlaggen hingen er al op 26 juni iets na 10 uur.
   Ik neem aan dat er binnen die gigantisch Arabisch sprekende gemeenschap in Frankrijk wel één persoon te vinden is die de tekst binnen de minuut kan ontcijferen en naar het Frans vertalen.
   Ik neem ook aan dat heel die moslim bende dat weigert omdat het hemdje nader is dan de rok.
   Mocht dit het geval zijn, dat weigeren, kan heel de bende meteen mee op transport worden gezet richting ‘homeland’ wegens sluimerende radicalisering en schuldig verzuim.

   Ik lees in Die Welt, dat het slachtoffer niet onthoofd werd, maar al dood was toen de grapjas hem vond. Zijn hoofd zou er afgerukt zijn door de explosie. Armen en benen bleven op hun plaats. De man zou de baas geweest zijn van de transportfirma waarvoor de grapjas werkte. Wat de baas op het terrein van de firma deed, werd niet vermeld. Wel dat de grapjas, toen hij het hoofd vond, zijn tijd even ging verdoen met het aan het hek vast te maken samen met de lieftallige leuzen waarvan we niet mogen weten wat ze behelzen.
   Of de resultaten van een forensisch onderzoek, dat onmiddellijk kan vaststellen of het hier om een afgehakt of afgerukt hoofd handelt, zullen gepubliceerd worden kan ik nog niet mededelen. Daarvoor moet ik de verdere, prachtige journalistiek van Die Welt afwachten.

   • Mocht je ons die Arabische tekst kunnen bezorgen, dan kunnen wij misschien wel voor een vertaling zorgen. Al zal Marine Le Pen wel over meer mogelijkheden beschikken.

 10. Respect voor die busbestuurder, jammer dat het niet overal gebeurt…

 11. Het is raar , die zwarte madame wist van wanten , ze wist dat ze zou worden geweigerd daarom filmde zij , volgens mij zit daar meer achter

 12. “””””Voor wie daadwerkelijk een uiting van verzet wil tonen…
  (en dus niet voor de toetsenbordtijgers die het allemaal zo goed kunnen uitleggen)””””” Beste Ropie Ik voel mij zo’n beetje op de korrel genomen . Ge kunt toch enig begrip tonen voor het feit dat ik niet mee kan betogen , daarvoor moet ik twaalf uur in een vliegtuig zitten . Ik zou zeker mee betogen: wees daarvan overtuigd , maar ik ben gedwongen mij te beperken tot toetsenbordtijger .Ik hoop uit de grond van mijn hart , dat de betoging een succes wordt , dat Bart De Zever , geen stokken in de wielen steekt en “”hart tegen hard “”” een tutter in hun mond steken

Reacties zijn gesloten.