In Iran drogen de rivieren uit

women-without-hijab-iranWij hebben daar geen last van.  We wonen dan ook niet in in het Perzische Rijk der ayatollahs en wilde vrouwen.

Wat blijkt?  De ayatollahs zijn op hun retour, de Perzische suffragettes in opmars.  Ze gooien hun hoofdbedekking in de vuilbak.  Wilde haren.  Wilde zinnen.

Met een nefast gevolg.  De rivieren drogen uit.

Ayatollah Yousef Tabatabai-Nejad, een “aartsconservatieve” gebedsleider in Isfahan heeft het bevestigd: Iraanse vrouwen die blijven volharden in de boosheid  door het dragen van  ‘onbescheiden kleding’, veroorzaken de nationale droogte en de beschadiging van het milieu.
Ze moeten gedwongen worden tot het dragen van strikt islamitische kleding.  Hij heeft er zelfs bij verteld hoe de maatregel moet geïmplementeerd worden, nl. door het gebruik van een zuur en de zweep.

De geestelijke is bijzonder verontwaardigd over de nieuwe rage, het nemen van ‘selfies’ zonder hoofddoek, en ze nadien op sociale media te plaatsen.  Vooral deze in de buurt van waterlopen zijn bijzonder riskant voor de waterhuishouding van Iran.

Neem een kijkje bij de facebookpagina: http://mystealthyfreedom.net/en/

Met dank aan onze correspondent bij The Green Prophet

5 gedachten over “In Iran drogen de rivieren uit

 1. De eerste tekenen , voor de ” terug van weggeweest ” beschaving
  Ayattollah Yousef tabatabia Neyab vrij vertaald als “de plezantse thuis” opsluiten in de psychiatrische gesloten afdeling van het Allahu Akbar ziekenhuis en we zijn weer een stukje dichter bij de “normale wereld” waar een vrouw “vrouw” mag zijn en haar eventuele schoonheid niet moet verbergen omdat een of andere gefrusteerde clown musical of Ayatollah dat zo wil .

 2. Vermits ik in Italië, in de zomermaanden, ook al uitgedroogde rivieren heb gezien, vraag ik me nu af of dat dezelfde oorzaak heeft: verloop van het kerkbezoek.

 3. Als je zulke uitspraken doet zoals die Ayatollah, is het niet verwonderlijk dat de rest van dat volkje denkt dat de aarde plat is.

 4. Grasduinend in de Groene Profeet leerde ik wat bij:
  – dat nieuw Duits onderzoek leert dat we uit het M.O. klimaat vluchtelingen mogen verwachten.
  – dat de architecte, Zaha Hadid, die het Havenhuis verfraaide dood is. Ze kan dus niets meer om zeep helpen.
  – dat we naar Sharjah (VEA) op toeristische uitstap moeten, omdat ze de Arab Tourism Capital Award won.
  – dat, omdat we dan toch in de wijde regio zijn, we de Buy Al Arab en Qasr Al Sarab woestijnen niet mogen missen in Saoedi Arabië omdat die ons heel wat luxe te bieden hebben.
  – dat Iran, voor het milieu, auto-vrije dinsdagen heeft.
  – dat de voorbije ramadan, en de komende, ons op het gewenste gewicht kon en zal brengen.
  – dat het Zika virus in Israël is aangekomen.
  – dat ik moet investeren in vijgen in Marokko.
  – dat de Poleg Stream in Israël danig vervuild is en omdat ze uitmondt in de Middellandse zee, de pollutie in die zee enorm stijgt en de kusten tot Libanon vervuilt.
  – dat we minder kippen zullen moeten slachten, omdat een labo in Israël kippen kweekt uit één stamcel.
  – dat de 1,8 miljoen inwoners van Gaza, door gebrek aan landbouwgrond, methoden hebben opgestart om kruiden en groenten op de daken te kweken.
  – dat we onze nationaliteit moeten uitlenen door ons paspoort te ruilen met mensen in nood.

  Met dank aan de groene profeet want deze en nog veel andere zaken heb ik zonder veel moeite van hem geleerd, gewoon door het blog te overlopen.

  • Zo zie je maar: we hoeven niet meer te reizen om te leren. Eén muisklik volstaat.

Reacties zijn gesloten.