6 gedachten over “In het zwEUt hun aanschijns…

 1. Enkele jaren geleden mochten we van een Nederlandse reporter ook dit schouwspel zien, maar dan met Nederlanders. Het is duidelijk dat heel het EU gedoe draait rond profitariaat, op enkele uitzonderingen na. Toeval of niet, ik ken medewerkers van een EU parlementariër, zowel de parlementariër als zijn medewerkers komen tijd te kort om hun werkzaamheden rond te krijgen. Het mag/kan dan ook niet verwonderen dat ik het hier over Gerolf Annemans en zijn team heb.

   • Geachte redactie, een welgemeend sorry, heb ik over het hoofd gezien. Ik heb de laatste tijd mijn handen vol met het huishouden, helpen van mijn echtgenote bij revalidatie. Maar tussendoor een artikel bij jullie of reactie kan ik me niet ontzeggen hé. En Gerolf Annemans en zijn team eens extra in het zonnetje zetten kan geen kwaad hé.

    • Uiteraard niet. En wat betreft dat zonnetje: graag! Trouwens, alle sympathie, wij zitten hier met een soortgelijk probleem dat nog lange tijd zal duren.

     • Van harte: “Spoedige beterschap.”
      En dàt geldt niet alleen voor de echtgenote van Walter F. , maar eveneens voor dat geeerd redactielid.
      Zo zien Jullie maar hoé gelukkig men kan leven zonder ziek te zijn (of ongeval te overkomen)

 2. Dat de meeste Europese verkozenen zakkenvullers zijn is een open deur in trappen. De voordelen die deze genieten zijn niet te beschrijven en ondanks dat trachten ze er nog een schepje bij te doen. Ik spreek van ondervinding omdat een nicht van mij het ook heeft gedaan al was het misschien maar op kleine schaal.
  Hoe zegde men het vroeger ; een duivelszak is nooit genoeg gevuld.

Reacties zijn gesloten.