In de brievenbus: vergaderen

MM900285281[1]VERGADEREN ….

In het geval van de EU gelden de modewoorden “INLEVEREN, BESPAREN..” , in het geval Syrië ” VERGADEREN”.

En er wordt nogal wat vergaderd als we de gazetten lezen.  Zodanig zelfs dat Milquet een oproep doet om het politieke opbod te stoppen. Geen poiltieke spelletjes meer te spelen op de kap van jongeren die naar Syrië trekken. De zaak is te ernstig, zegt ze in een interview.
Vaders die op eigen houtje naar ginder vertrekken om hun kind te zoeken vindt ze onverantwoord. Dat moet in overleg met haar diensten gebeuren. Die hebben daar meer ervaring in.
Verder is mevrouw Milquet verheugd dat de de burgemeesters hierover overleggen…, vergaderen, en aldus hun verantwoordelijkheid opnemen. Want deze zijn verantwoordelijk voor de veiligheid in hun stad. Maar trop is teveel.

Milquet beweert verder dat dit land op gebied van de bestrijding van de radicalisering, het meest actieve is in Europa. Tja, dan kunnen we ons wel voorstellen wat de andere landen doen. Helemaal niets? Zelfs niet erover vergaderen. Ook belooft Milquet dat ze in samenwerking met de burgemeesters, alles in het werk zal stellen om dit fenomeen uit te roeien. Maar dat zal niet makkelijk zijn, vertelde gisteren Hans Bonte.
En zo strompelen de dames en heren van de ene vergadering naar de andere. Komen ze nog eens allemaal in beeld. En drinken ze menig glas, plassen menige plas en in Syrië blijft het zoals het al twee jaar was.

Waaslander

Nvdr: Het klinkt in elk geval hoopvol, dat Milquet wil gaan uitroeien.  Daar willen wij zelfs een handje mee toesteken.  De onkruidverdelgers staan in de aanbieding.

2 gedachten over “In de brievenbus: vergaderen

  1. Hi Hi,,

    ZONDER JIHAAT STRAAT., en de poco’s maar beweren dat dergelijk ‘fenomeen’ niet bestond in de kopvoddenland.

  2. Jaren lang het probleem verdringen, de partij die dit aanklaagd belasteren, en het probleem bestaat niet.Mooi opgelost door de pamperaars.

Reacties zijn gesloten.