In de brievenbus: op welke trap van de beschaving staan zij?

MM900285281[1]Op welke trap van de beschaving staan zij?

Elke keer als er een grap en/of cartoon wordt gemaakt over de koran, staat de hele wereld ondersteboven… En zijn wij allemaal racisten.
Maar zij lijken te doen wat ze willen en niemand zegt iets… en
de meerderheid van de mensen zwijgt.

Dus, dit zijn de mensen (?) die hier eeuwigdurende grond krijgen op een apart gedeelte van het kerkhof en respect vragen voor hun godsdienst (?) .

En, o ja, zij konden overwinnen dank zij hulp en centen van het Westen.

Kris

Nvdr: Wij voegen nog wat duiding hieraan toe.  De feiten speelden zich ruim een jaar geleden af; de Daily Mail klaagde dit aan, de internationale pers nam het bericht over, zij het met de gekende “verontschuldigingen” voor het gedrag der ex-rebellen.  Ze waren nl. gefrustreerd omdat er in Afghanistan een koran zou verbrand zijn door de Amerikanen en bovendien voelden ze zich in de steek gelaten door de nieuwe machthebbers in Libië.

Het gaat om een begraafplaats van Britse soldaten in Benghazi; er liggen meer dan 1000 soldaten begraven die tijdens de tweede wereldoorlog in Noord-Afrika het leven lieten, o.a. ook RAF-piloten.  Ter herinnering: de Britse luchtmacht voerde ter ondersteuning van de rebellen luchtbombardementen uit boven Libië om Gadhafi te verdrijven.  De kreten “Het zijn honden, we laten niets heel.”  en “Allahu Akbar” moesten de moraal ondersteunen.

 

2 gedachten over “In de brievenbus: op welke trap van de beschaving staan zij?

  1. En dààrbij beseffen die achterlijke paljassen niet eens, dat het door die gesneuvelden (en overlevenden natuurlijk) is, dat ZIJ in de mogelijkheid gekomen zijn om zulke verachtelijke grafschennissen uit te voeren. (hun grootvaders zouden allang uitgemoord geweest zijn door de “As-mogendheden”.)

Reacties zijn gesloten.