In de brievenbus: gezocht dappere vrouwen…

… voor een bezoek aan een moskee!

top FVV Nationaal

moskee

 

Dames! Naar aanleiding van de enquête enkele weken geleden over de perceptie van de Vlamingen op Islamitische landgenoten, wil de VRT-nieuwsdienst, voor het programma Koppen, een groep kritische, maar vriendelijk en beleefde dames volgen tijdens een bezoek aan een Marokkaanse moskee in het Antwerpse.

De opnames gaan door op maandag 16 december om 13.00 uur.

Wij zoeken dringend dappere FVV-sters om hieraan deel te nemen. Momenteel hebben we er zes, onder hen Anita Purnal, die diezelfde ochtend landt na een verblijf in Afghanistan van enkele weken.

Dames, we rekenen op jullie.
Gegadigden nemen graag asap contact op met het FVV-secretariaat: 0485 50 83 60

Hartelijk dank bij voorbaat.

info@vlaamsevrouwen.org |  www.forumvlaamsevrouwen.be   

 

Nvdr: wij spelen slechts doorgeefluik.  Wie niet op de hoogte is van moderne schrijftaal: “asap” is de afkorting van “as soon as possible”, in het Nederlands “zo vlug mogelijk”.  Voor wie haar soms geweld aandoet…

4 gedachten over “In de brievenbus: gezocht dappere vrouwen…

 1. Misschien een vreemde vraag, maar wat is het nut van het bezoeken van een Marokkaanse moskee? Een normaal mens is tegen het bestaan van de moskee, waar ook ter wereld en van welke nominatie dan ook.

  Ik ben tegen het eten van vlees. “Maar laten we dan eens een gezellig slachthuis bezoeken, als het bloed van kalveren in je schoenen gutst dan trek je wel bij!”

  Ik ben tegen kindermisbruik. “Maar laten we dan eens gaan kijken bij een asociaal gezin, Pa is altijd dronken en en als de dochters niet toeschietelijk genoeg zijn dan ramt de vader zijn dochters de tanden uit de bek, het zijn hele aardige meisjes, nooit zullen ze je tegenspreken. Als je dat gezin ziet dan ben je voortaan ook voorstander van incest en en stevig rammen.”

  Ik ben tegen vrouwenhandel. “Maar die Oost-Europese vrouwen leveren ze veel geld op, en je hoort toch niet wat ze zeuren.”

  Het bezoeken van een moskee heeft als gevaar dat men het gaat zien als een normale activiteit, terwijl dat het niet is. Alleen misdadigers bezoeken de moskee, zij moeten wekelijks opnieuw volgepropt worden met anti-sociale praatjes. Er kan geen sprake zijn van een dialoog met misdadigers, de enige manier om met misdadigers te verpozen is om hen te vermanen, hen bestraffend toe te spreken en hen uit te leggen dat ze uitschot zijn, rapaille, tuig, klootzakken!

  Als Vlaamse Vrouwen de moskee gaan bezoeken dan is de kans groot dat zij ook vergiftigd worden met die ziekelijke praatjes.

  • Vermits het verzoek om de aanwezigheid van Vlaamse vrouwen uitging van de nullenzender, kunnen we ons iets voorstellen bij de daarbij passende commentaar van de dd. journalist. Vlaanderen moet en zal in een kwaad daglicht gesteld worden als racisten, nazi’s, onverdraagzame egoïsten e.d. Wij hebben de oproep geplaatst om duidelijk te maken hoe men probeert ons te manipuleren. En enige ironie zat er ook wel bij.

 2. U kunt zich ook laten inschrijven voor een arabische mode-avond waarbij U de nieuwste creaties van hoofddoeken en “gedurfde” burka’s kunt bewonderen. Voorafgegaan bieden wij U muntthe en een prachtige culturele documentaire met als tittel ” Wij stenigen niet zonder reden!” van de gelauwerde Taliban filmregisseur Adoewerwa , die in de Arabische filmwereld reeds verscheidene malen werd genomineerd voor de prijs van het “afgesneden hoofd”

 3. (echte)Vlaamse Vrouwen hebben lak aan moskeeën, het druist in tegen alles wat vrouwvriendelijk is.
  Belangrijk om te weten is, dat FVV een allegaartje is van de Groen!-e sociale slag, ala Nelly Maes, versus Anciaux.
  Ik zou zeggen als de nullenzender echt op zoek is naar Vlaamse Vrouwen dan zijn deze niet beperkt tot het lidmaatschap van bovenvermelde organisatie, ons kent ons.
  Doortrapte journalistiek !

Reacties zijn gesloten.