In de brievenbus: Genoeg is genoeg!

vp bomVoorpost: “Belgische koning Albert II treedt af, vervanging hoeft niet”

De Vlaams-nationalistische en Heel-Nederlandse beweging Voorpost twijfelt er niet aan dat niemand ons zal verdenken van enige sympathie voor de belgische koning Albert II. Wij hebben er door de jaren dan ook een trotse traditie van gemaakt bij officiële bezoeken van hem of andere leden van de Lakense kliek aan onze Vlaamse steden een stem van protest te laten horen. Protest tegen het belgisch koningshuis als ondemocratisch en wereldvreemd symbool van de belgische staat, protest tegen de belgische staat als anti-Vlaams en on-Vlaams machtsinstrument, protest vòòr een onafhankelijk Vlaanderen.

Wij zullen dat ook blijven doen, ondanks het feit dat officiële bezoeken van het hansworstenhuis al jaren steevast op weekdagen plaatsvinden in de hoop op die manier niet al te veel protest van Vlaams-nationalisten te ontmoeten.

Wij zouden ons echter véél liever met andere zaken bezighouden en zijn van oordeel dat de koninklijke poppenkast Vlaanderen al veel te lang heeft bezig gehouden. Wat ons betreft mag het aftreden van Albert II dus ook meteen het opdoeken van die poppenkast tot gevolg hebben.

Dus graag géén opvolgers meer. Genoeg is genoeg!

Johan Vanslambrouck
Voorzitter

Nick Van Mieghem
Actieleider

1 gedachte op “In de brievenbus: Genoeg is genoeg!

Reacties zijn gesloten.