6 gedachten over “In de brievenbus: Europa is van ons!

 1. Een filmpje waar ik voor 100 % achter sta, ook de Zweden staat het water aan de lippen, net als bij ons. Maar als je het kiesgedrag van de Vlaming ziet, blijkbaar nog niet hoog genoeg. Ik doel hier op de uitslag van de trado’s.

 2. Go Sverige go!
  De reactie van vrt reporter Peter Verlinden op het bekladden van zijn huis met ‘negers’, omwille van zijn zwarte vrouw en bruin kind en schoonkind (bruine mensen kiezen blijkbaar nooit een blanke partner): ‘geen enkele politieker zal de verbruining van Europa kunnen tegenhouden’. En vlg de VN verdienen alleen de kleine volkeren in het Amazonewoud bescherming tegen immigratie om hun eigenheid te behouden, wij niet.

 3. Ja, volledig akkoord: Europa aan de Europeanen, èn ieder Europees land voor zijn EIGEN AUTHENTIEKE BEVOLKING.
  De grote vraag is eigenlijk: zij de authentieke bevolkingen ertoe bereid om te strijden voor de supremacie van hun eigen volk ?
  Nog één specifieker vraag (zoals uitgezongen werd in een lied van onze ouders: “Hebt gij Uw bloed voor Vlaandren niet vergo-oten… zeg, jongen-lief,… wààr is dan Uwe moed ?”) —>de titel, èn de rest-van-het-lied werd reeds uitgegomd door die “bepaalde duitser dokter A” uit mijn brein, hoor. 🙁
  Béter & duidelijker geschreven: Welke Vlaming zou tegenwoordig zich nog bereid voelen om de onafhankelijkheid van Vlaanderen (gewelddadig) te willen bedingen nà de verkiezingsuitslagen van 25 mei door eventueel zich te richten volgens het “Van Rijswijcklied”: Hij duldde geen vreemden tot meesters in ‘t land; hij eerde geen kroon, dan met glorie bepereld… ???
  Niemand zekers ? …
  Zijn “het gros de Vlamingen” nog waard om een blauw oog, of een bloedneus te riskeren ?… een losse, of uitgeslagen tand zoals destijds in “Komen of Voeren” ….?
  Dat de jongeren dààrover eens beslissen… voor Fikken hoeft het niet meer, nu, als z’n volgende halte tram 80 is. 🙁

 4. Met nostalgie denk ik terug naar indertijd “Spel Zonder Grenzen” hoe verschillende Europse landen , het tegen elkaar opnamen ! Toen was Europa die naam nog waardig . Nu heeft de correcte politiek Europa verdeeld in een OCMW gedeelte en een armoezaaiers gedeelte met ” Criminaliteit zonder grenzen” ! Alsof het nog niet erg genoeg is een volksverhuizing van zonnebankgetaande broeders en zusters Bijna dagelijks wordt het Europees landschap gekleurd met hun verrijking in de vorm van hoofddoeken , hier en daar een boerka , soepjurken , struikelbaarden , moskeeen , steekpartijen , schietpartijen , hangjongeren , nog go zone’s , Syriestrijders . Maar wij zijn een gelukkig volk , tenminste het grootste gedeelte , want ze willen meer en meer van dat soort verrrijking. Ze hebben die “stok achter de deur gebruikt om op onze kl… te slagen!, op die vuile rechtse onverdraagzame racisten. De grootste fout die jonge mensen kunnen maken is kinderen op de wereld te zetten , wat voor toekomst gaan die tegemoet ! Maar
  de natuur is steeds op zoek naar “evenwicht” Ik begin te begrijpen waarom “homo’s en Lesbienes ” een belangrijke plaats in onze samenleving hebben verworven !

 5. Zondag een reportage van de mtro (moslim tv en radio omroep) gezien op één, vlak voor de zondagsmis, over antwerpse dames die zich bekeerd hadden, kompleet met apartheidsdoekje rond het ronde hoofd. Zo zamelde hun club Al Manara voeding in voor moslims in het …gevang. 1 kg dadels per man om de ramadan te breken ‘s avonds, ze hadden al 1000 kg. Interessant was deze uitspraak: ‘Als je moslim wordt, groeit de afstand tot anderen vanzelf’.

Reacties zijn gesloten.