In de brievenbus: er ging me vanmorgen een licht op

MM900285281[1]Er ging me vanmorgen een licht op…. 

Mijn hond slaapt ongeveer 20 uren per dag.  Zijn eten wordt voor hem klaargemaakt en hij kan eten wanneer hij wil. Zijn eten wordt hem kosteloos opgediend. Eens per jaar gaat hij naar de dokter en tussendoor nog als er enige medische reden is. Daarvoor betaalt hij niets en enige tegenprestatie is niet vereist. Hij leeft in een aangename omgeving in een huis dat véél groter is dan hij nodig heeft en het onderhoud moet hij niet zelf doen. Als hij de boel door elkaar gooit ruimt iemand anders het op.  Hij kan op verschillende comfortabele plaatsen slapen.  

Hij ontvangt al deze faciliteiten absoluut gratis. Hij leeft als een Koning en heeft daarvoor geen onkosten. Al zijn uitgaven en levenskosten worden afgewenteld op anderen die iedere dag van huis gaan om te werken.

Daar zat ik dus vanmorgen aan te denken en opeens kreeg ik een ingeving als een bliksemflits… Ik denk dat mijn hond een allochtoon is!


4 gedachten over “In de brievenbus: er ging me vanmorgen een licht op

  1. toch heb ik meer symphatie voor die hond . Hij werd door zijn baasje in huis gehaald , hij heeft geen eisen , valt niemand lastig , het eten en zijn verzorging gebeuren uit vrije wil , hij trekt zich van godsdienst geen barst aan , dringt zich niet op en je kunt hem knuffelen, zoveel je maar wilt ! iets wat levensgevaarlijk is bij een echte allochtoon , zeker als het een vrouwelijk geslacht betreft .

  2. Dan doet mijn hond het toch beter: die voert – op eigen initiatief – tenminste nog wat graafwerken uit in de tuin! En hij gaat regelmatig eens kijken hoe de kippen het stellen.

  3. Indien uw hond een allochtoon is geniet hij permanente bescherming van het CGKR van dictator Youssef le Blanc.

Reacties zijn gesloten.