4 gedachten over “In de brievenbus… een wensgedachte van onze Zweedse correspondent

  1. Geachte redactie,
    Ik “vermoed” dat het niet enkel de wensgedachte van uw Zweedse correspondent is. Maar dat men ondertussen (op uitzondering van regerende en linkse politici) in gans het westen door heeft dat islam gelijk staat aan ellende en smeerlapperij. 3 Geweigerde visums, 1 discussie over UNIA, het gelijke kansencentrum en een moskee, de mogelijke verplaatsing van “vluchtelingen” van Antwerpen naar het platte land, zullen daar niets maar dan ook niets aan veranderen. N-VA ten voeten uit, luister naar mijn woorden, kijk niet naar mijn daden.

      • En zeggen dat ik jaren geleden mijn jachtgeweer vrijwillig heb binnen gebracht bij de politie. Kieken dat ik ben. 🙁

  2. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag – nog maar eens – zwaar uitgehaald naar Europa. Tijdens een toespraak noemde hij Europa “een continent dat aan het wegrotten is” Inderdaad die pitta-snoeper heeft gelijk, wij zijn inderdaad aan het wegrotten dank zij de komst van de Islaaaam

Reacties zijn gesloten.