In de brievenbus

Gisteren heeft men ontdekt dat Filip De Winter een Chinese spion is.   De gefabriceerde  constructie ligt er vingerdik op.  De zaak is aanhangig gemaakt door Siegfried Bracke, de notoire logeman.  Dezelfde die nu heel hard pleit voor een groen bestuur in Gent….

Er komt geen opruiming van het cordon sanitaire; in geen jaren.  De misdadiger Jos Geysels kan gerust zijn;

De echte reden van het cordon sanitaire is het streven naar separatisme van het Vlaams Belang.  De acties worden goed geco-ordinneerd vanuit de Vrijmetselarij, die wil dat de Vlaamse Beweging, wel en niet partij politiek, opgeruimd worden.  Zie de onbestrafte reacties van Herman De Croo  (Vlaamsnationalisten zijn geestelijk gehandicapten) !!

De geheime parallelle macht in ons land is grondig in de N-VA geïnfiltreerd.  Daarom staat de Groote Leider De Wever onder de ergste bedreiging om het cordon te blijven handhaven.

Het is echter zoals medestrijder Luc D’hondt (Nvdr: Vlaanderen Vlagt – I.M. Ivan Mertens) in andere columns zegt :   …als de politici maar een minimum aan vechtlust en zelfrespect hadden, zou het daarmee rap afgelopen zijn.  Deze lafheid zit niet enkel bij de kleurpartijen en N-VA, maar ook bij sommige Vlaams Belangers.  Men wil ten alle prijze meebesturen, zelfs het volledige programma mag ervoor op de schop gaan!…

Jos Wouters, Boom

2 gedachten over “In de brievenbus

  1. Naar analogie met Amerikaanse toestanden. Volgend jaar zijn er immers weer verkiezingen, en aangezien de N-VA op rechts de hete adem van het VB in de nek voelt, is hun rekening vlug gemaakt, nietwaar linkiewinkie Bracke?
    Het ligt er zo vingerdik op, dat ik vrees voor de bende verraders achter BDW. Want het verhaal van de boemerang is nooit ver weg. Voor wie houden die hufters ons eigenlijk?

  2. Het is inderdaad een beredeneerde strategie om het VB onmondig te maken naar aanleiding van de aanstaande verkiezingen die als gevolg een zekere nederlaag van de heersende politieke partijen en Bart De Wever in het bijzonder zullen vertonen. Al de geruchten komen in Het Laatste Nieuws de hoofdzetel van de Blauwen. Men moet maar luisteren naar wat de gebuisde Noel Slangen vertelt over het VB, de haat druipt er zo van af? De PVV (pest voor Vlaanderen) is terug van weggeweest.
    Maar misschien is de intrede van de PVDA in Zelzate een goede zaak voor het VB want de hypocrisie van de politieke partijen komt hier aan de oppervlakte en de gewone burger is heus niet zo dom dat hij niet ziet dat hier met twee verschillende maten en gewichten word gemeten.
    Hallo Ninovieters leg het er nog eens vingerdik op dat je van de politiekers geen lessen te leren hebben maar wel een mening hebben die niet te mis verstaan is.

Reacties zijn gesloten.