In de brievenbus

MM900285281[1]In de brievenbus

“Dank aan de redactie voor de oproep.  In ieder geval was onze aanwezigheid  (behalve voor VRT) niet onopgemerkt. Bij het vertrek van de optocht wou een groepje links gespuis ons de doortocht verhinderen, waarop we zelf een tussenkomst van de politie en de organisatoren hebben moeten inroepen.

Foto: Geslaagde optocht vanmiddag in Gent voor dierenwelzijn en tegen broodfok, al wilden een paar heethoofden onze deelname verhinderen.Ze hebben ons toen gevraagd onze spandoek op te rollen, waarop wij er dan op aangedrongen hebben dat ook Groen! dan zijn vlaggen moest opbergen. Wat zij dan ook hebben gedaan. De deelnemers en de politie hadden helemaal niets tegen onze aanwezigheid en konden het optreden van die linkse rakkers niet waarderen, maar stapten zoals gewoonlijk met hun staart tussen hun benen verder. Onze dierenvrienden waren gelukkig met onze aanwezigheid en ik heb er toch een extra stemmetje bij gewonnen. 

Groetjes

Rita”

Foto: Wie stapt er morgen 26 april 2014 om 13:30 te Gent mee op  achter onze spandoek "VB, uw stok achter de deur, ook voor dierenwelzijn" tegen broodfok en voor meer dierenwelzijn?Vertrek Sint Pietersstation, Hendrikaplein.

Rita’s hond en medebetoger