In de brievenbus

MM900285281[1]Geachte redactie

Voor alle duidelijkheid

Bracke, steeds op zoek naar persaandacht, naar een schouderklopje, naar een streling van zijn ijdelheid, maakte tijdens een interview met Humo duidelijk waar de zgn. ‘nationalisten’ in de allemanspartij voor staan.

Enkele citaten:

 ‘Klootzakken? Die moet je misleiden’.

‘Maar ik vond de houding van de VRT tegenover het Blok helemaal fout. Ofwel ban je ze totáál – wat mijn voorkeur genoot.’

‘Weet je waarom wij Vlamingen zijn? Omdat wij naar dezelfde tv kijken.’

‘Bij alles wat ik doe of zeg, stel ik mij de vraag: ‘Doe ik dit omdat ik er echt in geloof?”

Tijdens dat gesprek verklaarde hij dat de stoerdoenerij van de N-VA slechts gebakken lucht is.  Geen haar op hun hoofd dat eraan denkt het programma van het VB te willen uitvoeren.  Alsof we dat nog niet wisten!  Laten we even aan de initiatieven van het VB herinneren in het Vlaams Parlement.  Elk belangenconflict dat voorgesteld werd om Vlaanderen te beschermen tegen belgicistische en franstalige invloed werd door de N-VA samen met de systeempartijen weggestemd.  In het EU-parlement keuren ze zonder blikken of blozen elke uitbreiding, elke toestroom van nieuwe profiteurs goed, samen met de linkse groene partijen en de EU-commissie.

We verwachten geen beterschap.  Zelfs een hond met een hoge hoed is welkom, of hij nu een rode, een blauwe, een groene, een oranje of een bruine vacht heeft.  En de nationalisten van het eerste uur, die mogen ergens onopvallend, als bladvulling onderaan de lijst, hun trouw bewijzen.  Voetvolk.

Bracke: stem Vlaams Belang

Voor meer info: klik op VB

Gerard Burger

 

 

4 gedachten over “In de brievenbus

 1. Bracke zijn naam komt van het werkwoord “braken” ik braak , gij braakt , wij braken…. als we zijn lomp arrogant uiterlijk zien , met de bijpassende domme uitspraken . Het is een Efteling figuur , waar de overheid een passende regeling zou voor moeten treffen , uit puur medelijden “pre-pensioen” bv zodat hij ons niet meer lasting kan vallen !

  • Motilium Rene, Motilium, en Imodium als deze draak op TV verschijnt.
   Maar Anton Piek zou niet kunnen lachen denk ik als je zijn Efteling figuren vergelijkt met Bracke. De man draait zich om in zijn graf.

 2. Vergeet niet dat Siegfried Bracke de werkelijke machtsfactor is binnen de NVA. Bartje De Wever is het uithangbord dat via de VRT werd gelanceerd, om de NVA te maken en te gebruiken als wapen tegen het Vlaams Belang maar ook tegen Vlaanderen. Bartje is trouwens fier dat hij het Vlaams Belang heeft klein gekregen(=sic). In Humo horen we de echte Bracke, de logeman, aan het woord, met zijn verborgen agenda. Hij vertolkt dezelfde rol als broeder B.B. bij de Lijst Dedecker. Zoals voorspeld werd beginnen voor de verkiezingen de mollen zich te roeren, met het oog op de operatie “bschadiging”. De NVA is dan ook een creatie van de belgische bezetter, tegen Vlaanderen, met de loge als stuwende kracht.
  Men onderschat aan Vlaamse kant nog steeds de perverse en levensgevaarlijke rol van deze loge-mafia, want dat is het=een echte mafia, krimineel, corrupt en decadent.

  • Nagel op de kop wat de loge betreft, kijk maar naar De Klucht. Waar is die al niet met weggekomen, dankzij de loge.

Reacties zijn gesloten.