Immobiliteit heeft vele gezichten

Afbeeldingsresultaat voor sperm quality humor

Wereldwijd gaat de spermakwaliteit achteruit. In het ene (westerse) land al wat meer dan in het andere. Men heeft eigenlijk geen verklaring. Het zou kunnen dat roken, drinken of andere genotsartikelen, stress, klimaatgerelateerde negatieve invloeden, belastingen, skinny jeans of het openbaar vervoer aan de basis liggen van het stilzwijgende protest der voortplantingszwemmertjes. Het zou… maar men weet het niet met zekerheid. Zegt men…

Eén studie wordt doodgezwegen, de zgn. elektrosmog. M.a.w. de onzichtbare stralen, nodig voor het gebruik van gsm, gps, wifi , microgolven e.d., zouden de zwemmertjes eerder motiveren op een luchtmatras te gaan liggen dan volop voor de zege te gaan.

De video geeft meer duiding: men noteert zelfs een testosteronvermindering. Tja. Zo kan je het succes van de Gay Parade’s ook verklaren. In de onderontwikkelde natuurlijke Prachtlanden hebben ze er blijkbaar geen last van. Ze kweken daar nog altijd als de konijnen zonder dat ze door een opstoot van myxomatose uitgedund worden.

Via de icoontjes onderaan kan u de ondertiteling en de geautomatiseerde vertaling inschakelen.