Illegalen bedreigen jobs in Zeebrugge

Havenbedrijven dreigen Zeebrugge te verlaten na problemen met migranten

“De economische schade voor die firma’s is nu eenmaal groot”, zegt de gouverneur. “De transitmigranten knippen omheiningen door om de haven binnen te geraken en snijden geregeld dekzeilen van vrachtwagens open. Uiteraard brengt dat serieuze kosten mee voor de bedrijven in kwestie.”   Meer…

4 gedachten over “Illegalen bedreigen jobs in Zeebrugge

 1. Het zijn harde tijden voor mensen die hun leven lang gewoon waren om de wetten na te leven, de medemens niet lastig te vallen, en respect te tonen voor de bezittingen van medeburgers. Dat WAS ons wereldbeeld…
  Dit alles is nu veranderd en radicaal omgekeerd: er wordt ons door bepaalde landverraders door de strot geduwd dat vreemdelingen, asielzoekers, vluchtelingen, criminelen, verkrachters en tutti quanti onze normen en waarden rustig overhoop kunnen gooien, en dat al wie zich daartegen verzet of nog maar commentaar geeft, zonder tegenspraak in de verdomhoek van het racisme geduwd wordt.

  Deze collaborateurs veroorzaken in feite de totale ontwrichting van onze samenleving. Zij hebben in deze slechts één argument : de rechten van de mens.
  Een wakkere burger zal echter al gemerkt hebben dat zij deze rechten altijd en overal in de ene richting toepassen, nooit in de richting van de rechten van de autochtone mens.

  Dat zulks uiteindelijk zal leiden naar een gruwelijke Europese burgeroorlog, deert hen niet, integendeel, dat is hun uiteindelijk hun fundamenteel streefdoel.
  Read my lips.

 2. Ze bedreigen niet alleen Zeebrugge maar gans Europa .De islam moet hier buiten .

 3. Bagdad bouwt een anti-islamitische muur. Hij zal de stad omgeven en zou drie meter hoog zijn. Bagdad is de eerste islamitische staat die zich tegen de islam wil beschutten. En zoals men in de plannen van Bagdad ziet, heerst in het huis van de islam alles behalve vrede.

 4. We zien hier één der perverse gevolgen van deze invasies, waar vitale Vlaamse belangen worden gesaboteerd. Toeval !! Natuurlijk niet.
  Neem daarbij ook de kostprijs van deze geplande invasies… waarvoor Vlaanderen grotendeels moet opdraaien.
  De opvang en behuizing kosten fortuinen. En het beste hierbij is niet goed genoeg.
  Er zijn de problemen in het onderwijs, waar het niveau daalt per uur!!
  Er is de misdaad in al zijn vormen, waar de daders vrijuit gaan, voor zover ze al opgepakt worden. De kostprijs hiervan wordt uiteindelijk betaald door de verbruiker en/of belastingbetaler.
  Er zijn de medische kosten… die uiteindelijk ook ten laste vallen van de gemeenschap…enz….enz…
  Afgezien van het materiële aspect is er nog het psychologische :
  Het klimaat van onveiligheid en angst, de vernederingen door deze geïmporteerden die zich gedragen als bezetters, maar vooral het zich verraden voelen door de politieke verantwoordelijken. Dit alles legt een zware druk op de mensen(die naam waardig),daarbij komt dan nog de onzekerheid over de toekomst, met daarbij de “oorlogsdreiging” die meer en meer zichtbaar wordt.
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/peter-orzechowski/fluechtlingsinvasion-und-kriegstrommeln.html
  met citaat :
  “Die berechtigten Proteste gegen die unbegrenzten Flüchtlingsströme übertönen ein Geräusch, auf das man hören sollte: die Kriegstrommeln. Überall werden Truppen verstärkt und Waffen angeschafft. Der IS rüstet zum Endkampf. Es riecht nach Krieg.(=einde citaat).
  Het is dan ook geen kwestie van “of…”, maar van “wanneer…”

Reacties zijn gesloten.