Ik zag Cecilia liever gaan

Indien de EU niet had bestaan, dan hadden ze die moeten uitvinden.  Euh… neen, echt niet.  Heel af en toe kunnen wij ons nog verbazen over wat die bollebozen durven te verkondigen.
Zoals ene Cecilia Malmström.  Niet direct moeders mooiste, maar dat kunnen we het mens niet kwalijk nemen.  Hoewel er tegenwoordig toch behoorlijk wat oplapmiddelen op de markt zijn.  Bon, dat mens,  deel uitmakend van de achter het N-VA-net-vissende Vrhfstdt-vriendenkliek, dié Cecilia – niet die van ‘Ik zag Cecilia komen’ – bekend in heel het reisgrage universum voor haar uitspraak ‘De EU heeft meer migranten nodig’, dié Cecilia dus, heeft aan het genoemde citaat een vervolg gebreid, dat mogelijk een hogere stap van idiotie benadert. Lees even mee:

“Three weeks ago, in the attack at the Jewish museum in Brussels, only one kilometre from here, we were given another terrible reminder of the threat we face from violent extremism. The suspect arrested is French-born and had returned from fighting in Syria. More and more European citizens are joining the war in Syria and elsewhere. But unfortunately upon their return to Europe, a few of them will certainly have the capacity to commit terrorist attacks.”

Zo begon ze.  Tot zover niks mis mee.  Haar bezorgdheid om de moslimfundamentalisten, die een stage in Syrië doorlopen hebben om hier de boel op te blazen, is terecht. Al gebruikte ze niet exact dezelfde woorden als onze redactie bij de vrije vertaling.

Dan volgden deze ontboezemingen:

“But that is not the only worry. I am also very concerned by the growing populist and nationalist movements across Europe. Although these movements are not directly responsible for terrorist attacks, they provide oxygen and the increasing acceptance for extreme views which serves as a breeding ground for violence. We will not be able to counter violent extremism if we don’t rebut the propaganda of those who support extreme, xenophobic and racist views.”

Lap, het zijn de “groeiende populistische en nationalistische bewegingen die zuurstof verschaffen aan een groeiende aanvaarding van extreme standpunten, die de basis vormen van geweld.”  En “we zullen niet in staat zijn op te treden tegen gewelddadig extremisme als we geen antwoord weten op de propaganda van extreme, xenofobe en racistische meningen.”

Begrepen?  Degenen die het durven de EU of de islam enigszins kritisch onder de loep te nemen, zijn de ware schuldigen van de gefrustreerde Heimkehrer-Djihadi’s, die – onder een dwang waaraan ze niet kunnen weerstaan – hier en daar wat mensen neerknallen, een bommetje achterlaten, kortom uiting geven aan hun onderliggende angst om het schiere overleven in dit onvriendelijk, racistisch klimaat.
Daarom wil deze Cecilia – dus nogmaals, niet de Cecilia we al langer kenden van haar komst langs de waterkant – dat het internet aan banden gelegd wordt.

“Dank voor uw opmerkzaamheid.” besloot ze, Cecilia (u weet inmiddels welke!).  Onze fotograaf drukte tijdens haar emotioneel betoog op de ontsluitingsknop.  Graag gedaan, Cecilia!

Malmström

Vergroten op eigen risico. Studio Rony

Dank aan Wes Hardin voor de tip.

9 gedachten over “Ik zag Cecilia liever gaan

 1. Diezelfde Cecilia stelde einde februari 2014 het rapport voor over de corruptie binnen de EUSSR. Dit verslag werd echter lauwtjes ontvangen omdat het ook niet ging over de corruptie binnen de instellingen van EUSSR zelf. Volgens de titel van het hierbij gevoegde bruggetje “was dit te moeilijk om te onderzoeken”
  http://www.europeanbusinessreview.eu/page.asp?pid=1174
  Het is een feit dat als de strijd tegen racisme en xenofobie alle middelen opslorpt, er niets meer over blijft voor de bestrijding van de corruptie, en dan krijg je toestanden zoals met de “Sportschuur van Angela Merkel”.
  Het is dus een kwestie van prioriteiten!!!
  Bij Cecilia is nu duidelijk waar deze prioriteiten liggen.

 2. Als dat de liberale gedachten zijn ! dan stijgt de NVA met 0,1 procent in mijn achting omwille van hun keuze . Het verdedigen van Eigen Cultuur en levenswijze . Kritiek uiten op een middeleeuwse Islam invasie die hier niks te zoeken heeft . Die zich bovendien bemoeid, met allerlei zaken waar ze geen fluit mee te maken hebben ! Dat is dus volgens Cecilia , populistisch, racistisch en dergelijke Istisch .
  Dat mens hoort niet aan de kant maar in het water !
  Wat die foto betreft die heb ik al eerder gezien ! Die werd onlangs getrokken door de “pavorotis ” toen ze VHFSTD in zijne ” blote” onder de douche zag staan om zijn nederlaag weg te spoelen.
  Haar uiterlijk heeft een groot voordeel . Ze hoeft helemaal geen angst te hebben om in haar land verkracht te worden door een bende verrijkers , integendeel die gaan lopen !

 3. De schrik om verkracht te worden BLIJFT hoor, want verkrachting via “fellatio” is ook mogelijk… dààrbij hoeft men haar tronie niet te zien; en… “op z’n hondjes” evenmin.
  Elke vorm van “ongewenste indringing” wordt aanzien als verkrachting (behalve injecties)

  • Fellatio ? wat is dat … op zijn hondjes ? is dat gewoon wat snuffelen ? De Vic heeft precies meer levenservaring dan ik .

 4. Nog een wapenfeit waar Cecilia fier kan op zijn. Dokters ontdekten in een school in Zweden en meer bepaald in Norrköping, een klas waar 28 van de 30 meisje genitaal verminkt waren. Zie bruggetje hierna.

  http://www.krone.at/Welt/Schweden_Ganze_Maedchenklasse_genitalverstuemmelt-Aerzte_deckten_auf-Story-408844
  We hebben het dan over het Zweden dat op alle manieren “geëmancipeerd” is.
  Hoe zijn dergelijke lugubere praktijken in een dergelijk land dan mogelijk?.
  Het antwoord is eenvoudig= dankzij psychopaten zoals een Cecilia!!!!

Reacties zijn gesloten.