Ik hou van Tremelo

affichesikhouvantremeloPersmededeling Vlaams Belang Tremelo 14/10/2016

Het Vlaams Belang Tremelo nam woensdagavond akte van een uitzending op VRT waarbij op een anonieme manier gefilmd werd in de gemeente.

Het onderwerp en doel was om “racistische” reacties te ontlokken op de komst van een islamitische winkel.

Op een zeer subjectieve manier werden de inwoners in beeld gebracht, wetende dat dit gegeven negatief zou gepercipieerd worden in de media.

Het Vlaams Belang pikt deze arrogante beeldvorming en de totstandkoming door de openbare omroep niet, Vlaams Belang benadrukt het gastvrije doch waakzame karakter van Tremelo en haar inwoners.

Aanstaande dinsdag op de wekelijkse markt zal de plaatselijke afdeling met gemeenteraadslid Alain Verschaeren, samen met enkele partijkopstukken waaronder nationaal voorzitter Tom Van Grieken actie voeren.

Nvdr: Tremelo moest in de loop der jaren behoorlijk wat incasseren.  Het oerVlaamse stadje kreeg dan wel het bezoek van de nullenzender (… de eerbetuiging werd echter snel gerelativeerd “Het had even goed Herselt, Zandhoven of Zoersel kunnen zijn”) – maar de grote baas van de Rooms-Katholieke Kerk stuurde zijn gesneden kater wegens een sportblessure.  Gewild voer voor de komedie-afdelingen van de duidende manipulerende tv-zenders.

(Niet) Te gast in Tremelo

4 gedachten over “Ik hou van Tremelo

  1. Wie wil nu nog naar de nullenzender kijken. Ze vinden altijd wel iets om tegen elke redelijke gedachte op te tornen. Gewoon negeren zodat ze van lieverlede smeken om nog eens te kijken.

  2. Heb de uitzending 2x bekeken,en mijn gedachte gingen uit naar Folklore in de Seefhoek ook destijds SOS 2060.
    Dergelijke staatsuizendingen dienen aangeklaagd en berecht te worden.

Reacties zijn gesloten.