2 gedachten over “IJzerwake 2016: De maskers af!

 1. Uiteraard weet ik niet hoeveel volgers “de Golfbrekers” heeft, maar ik wil hen toch aanspreken over de IJzerwake. Het kadert in de traditie van verzet, dwarsliggerij en averechtsheid om de IJzerwake te bezoeken en te steunen.

  Vroeger vervulde de “IJzerbedevaart” die rol. Belgie heeft met behulp van een aantal ras-verraders deze IJzerbedevaart vernietigd.

  Daarom was het nuttig geweest het hele artikel van Koen Meulenaere onder de titel “Repressie” in deze kolommen op te nemen. Op het humoristische manier klaagt hij het opgeven van elke strijdlust in de Vlaamse Beweging aan (door de N-VA).

  Ik zal in “Steenstrate” zijn, met de stand van de “Vlaamse symbolen”, die volgens den Groote Leider besmet zijn. Volgende zondag uw uitstapje naar de Westhoek!!

  • Alleen toegankelijk voor abonnees: http://www.tijd.be/kaaiman/Repressie.9797766-7109.art
   Met blindelings copiëren en plakken van De Tijd – mocht iemand het ons toesturen – moet je met De Tijd heel erg op je tellen passen. Auteursrecht nemen die nogal ernstig. En vermits we geen bruggetje kunnen plaatsen, omdat het bewuste opiniestuk slechts voor abonnees leesbaar is, kunnen we het op die manier ook niet oplossen.

Reacties zijn gesloten.