Ierse Rode Kruis doet oproep…

De bronafbeelding bekijken

… om leegstaande kamers en/of woningen een nuttige invulling te geven

Concreet wil het Rode Kruis dat de Ieren een jaar lang een asielzoeker in huis nemen of – beter nog – een leegstaande woning aanbieden.

In Ierland krijgen ze het benauwd. Ca. 4.000 asielzoekers en migranten uit Griekenland en Italië werden, zoals de EU het wil, naar het Groene Eiland verplaatst: “resettlement”. Het Ierse Rode Kruis moet zorgen voor hun opvang. En dat blijkt toch wel een probleem te geven, dat ze niet zomaar kunnen “schaffen”.

Daarom de oproep van het Rode Kruis aan alle Ieren van goede wil om ongebruikte ruimte ter beschikking te stellen opdat de nieuwkomers een dak boven hun hoofd krijgen. Elke asielzoeker zal sowieso begeleid worden, die vragen over school, onderwijs, medische zorg en werkverschaffing zal beantwoorden.
Probleem: slechts 88 plaatsen werden gevonden – een pak minder dan bij een gelijkaardige campagne in 2015, waarbij honderden Ieren hun Gutmenschendom wilden bewijzen. Een contrast met het heden, waarbij zelfs oorspronkelijke plaatsaanbiedingen ingetrokken werden.

Dan maar de emoregisters open getrokken. Zoals het pakkende getuigenis van Mary O’Reilly, wiens leven door de opname van Wassim, een 26-jarige Syriër, in haar huis in Dublin Bay ongelooflijk verrijkt werd. Zij is immers dolblij met de nieuwe cultuur uit het M.O. in haar huis.  Mary houdt van reizen.  Ze ging al naar Cuba en wou eigenlijk ook eens een keertje naar Damascus.  Maar dat hoeft nu niet meer.  Damascus kwam naar Dublin.

In februari bracht de Ierse oppositie aan het licht dat de regering de media betaalde om een goed-nieuws-show over het “project Ierland 2040” te brengen. Het project wil de Ierse bevolking van 4.7 miljoen zielen met 1 miljoen migranten verrijken. Goed voor ca. 116 miljard euro belastinggeld die de modale Ier mag ophoesten. De media werden op het hart gedrukt geen kritisch woord hierover te verspreiden.
Oppositielid Micheál Martin bond de kat de bel aan: “op zijn minst ethisch niet verantwoord”. In de sociale media kreeg het project de twijfelachtige bijnaam “piramideschema”, waarbij slechts investeerders aan verdienen door nieuwe consumenten in het land te halen, waarvoor echter de belastingbetaler kan opdraaien. En dan uiteindelijk het globalistisch project, de Soros-droom, te realiseren, nl. de bio-bevolking door nieuwkomers te vervangen.

 

1 gedachte op “Ierse Rode Kruis doet oproep…

Reacties zijn gesloten.