Iemand een suggestie voor Antwerpen?

moskeetankMen is op zoek naar een geschikte locatie in de Koekenstad.  Stadspark… oei… daar zitten de joden al. Spoor-Noord: 7 weken onbeschikbaar wegens Sinksenfoor. De Konijnenwei wordt quasi volgebouwd.   Op de stoeltjes van het Sportpaleis is het oncomfortabel op de knieën te zitten.  Het Saeftinghedok zou tot de kanshebbers behoren…

Het ochtendgebed eergisteren in Small Heath Park, Birmingham, het Verenigd Islamitisch Koninkrijk.

Goedemorgen, hier alvast jullie ochtendgebed. Wen er maar alvast aan als het zo doorgaat in Europa. Locatie en datum: SMALL HEATH PARK, BIRMINGHAM U.K. 17 JULY 2015.

Posted by Ik doe GEEN aangifte tegen Wilders on zaterdag 18 juli 2015

9 gedachten over “Iemand een suggestie voor Antwerpen?

 1. Tsjonge wat een gigantische hoop. Maar in een land waar zelfs de leider vd conservatieven een Linkerd is (vlg mij zelfs al lang stiekem bekeerd) moet je van niks verschieten.

 2. Geen probleem ! De meest geschikte locatie voor een bidplaats om Allah te eren is ” De Hooge Maey ” Ze heeft een opp van 100 hectare , daar kun je aardig wat moslimmekes op parkeren

 3. Na Frankrijk, nu in England. Doet mij denken aan beelden van Duitsland toen die andere profeet tot zijn volk sprak en de hel losbrak.

  • Toen er buiten Duitsland nog duchtig werd nagedacht hoe men de hel zou kunnen laten losbreken, werd door de royals in Engeland al vast de Nazi Salut ingestudeerd. The Sun bracht een filmpje naar buiten, te bekijken op google onder de titel : Their Royal Heilnesses/The Sun/News/Royals. Daarop kan je bekijken hoe Edward VIII, vrouw en kinderen alvast de Hitlergroet leert, of moeten we zeggen de Romeinse groet want die is jaren meegegaan, nietwaar IJzerbedevaart bezoekers?
   De Queen zit er mee verveeld, ontkent de authenticiteit van het filmpje niet wel de manier waarop het naar buiten werd gebracht. Het zat namelijk in het privé archief van de Royals en is daarmee familiebezit. Het volk heeft daar niets mee te maken.

   • P.S. dat de Queen ‘not amused’ was, kan niemand verwonderen. Ze heeft het van haar over overgrootmoeder Victoria, ‘t zit in de familie. Dat mens zette liever haar nakomelingen op de tronen van Europa met als toemaatje de bloederziekte in plaats van zich te laten amuseren.
    Raspoetin heeft er zich mee geamuseerd.

 4. Ik zie geen verschil tussen de massabijeenkomsten van Hitler en deze van moslims . Maar deze machtsontplooiingen van onze zonnebankvrienden zijn veel gevaarlijker. Hitler was van vlees en bloed , de vijand was herkenbaar , ge kon hem uitschakelen . Maar Allah is een fictieve figuur en die zit in de hersenkronkels van onze dierbare vrienden, van mild , minder mild , tot vroom zeer vroom , fanatiek en extreem(vroom) , maar het zijn allemaal moslims . Die waanvoorstellingen zijn moeilijk uit te schakelen . Probeer maar een kind van 4 jaar te overtuigen dat Sinterklaas niet bestaat , dat het Ma en Pa is . Dat kind zal het niet geloven omdat zijn geschenkjes in het gedrang komen , idem moslims

  • Mooi vergelijk dat van Sinterklaas, maar hoe zit het dan met de kerstman, en de paashaas?

Reacties zijn gesloten.