6 gedachten over “I.S. heeft nu ook eigen postzegels

 1. Om geldig of halal te zijn moet je wel bij het scheiden van hoofd en romp de slachtkreet van de moslims uitspreken, te weten: Allahu akbar.

 2. Ze mogen van mij alles hebben zolang ze maar daar in hun eigen land blijven

 3. Uiterst interessant voor postzegelverzamelaars . Het is zo iets anders dan Boudewijn in verschillende kleuren of Siegfried Bracke in verschillende sex-standjes.

 4. Zouden deze feiten iets met de islam te maken kunnen hebben?

  Bij de zelfmoordaanslag in Jemen in twee overvolle moskeeën hebben vier ‘Ridders’ met bomgordels ome de boel de lucht laten invliegen. Daarbij vielen 142 doden en 345 gewonden. het aantal slachtoffers kan nog stijgen.

  Na een lezing over haar boek ‘Ehrenmord’ in Leipzig werd de Nederlandse Astrid Korten, die al jaren in Duitsland woont , op weg naar haar hotel gevolgd en in elkaar geslagen. Ze werd beschuldigd een vijand van Allah te zijn en daarom ‘had iedere man het recht haar neer te slaan’. Hangt er natuurlijk vanaf vanwaar die ‘man’ afkomstig is.

  Na de brandaanslag op de Hamburger Morgenpost van 11 januari jl. werden nu 9 jongeren opgepakt die lid zijn van LIES, een organisatie die niet moslims met de koran vertrouwd willen maken.

  IS heeft een nieuwe video waarop de onthoofding van 3 Koerdische Peschmerga strijders te zien is en dit als vergelding voor de Koerdische rakettenaanval . Ze richten hun boodschap direct aan de Koerdische president Massud Barsani en dreigen met meer onthoofdingen.

  Zou het kunnen dat deze mannen niet onze bondgenoten zijn?

  Dat Al Qaida strijders van het Nusra-Front in Israël verzorgd worden wisten we al. Nu circuleren bij westerse militairen in Beirut ook foto’s die aantonen dat israëlische eenheden leden van dat Nusra-Front van wapens voorzien. Dat bevestigde ook de sekretaris generaal van de UN Ban Ki-Moon in een bericht aan de veiligheidsraad (Faz 16 maart pag. 6)

  Farz News Agency stuurde op 7 maart het bericht de wereld in dat Iraakse speciale eenheden, versterkt door Iraanse elite soldaten, buitenlandse militairen in de nabijheid van Mosul in hechtenis namen. Ze waren ingezet voor de militaire opleiding van IS. Daaronder Amerikanen, Arabieren en Israëli. Vier onder hen hadden ze kunnen identificeren door hun identiteitskaart in beslag te nemen. Een Amerikaan, twee Israëli en een uit de Golfstaten. Ze zitten opgesloten in de militaire gevangenis in de Tal-Abta-woestijn in de nabijheid van Mosul.

  De eerste en deze laatste gebeurtenissen zijn een ver van mijn bed show maar intussen blijven narren in onze contreien ons het hemelrijk beloven door de instroom van allochtonen die dat hemelrijk mee komen verwezenlijken. Ze houden de zo belangrijke pijlers geboorten en economie op orde. Dat we in plaats van in dat hemelrijk nu op een puinhoop zitten, kunnen, willen of vertikken ze te zien.

Reacties zijn gesloten.