Hypocrisie

Wes HardinHypocrisie

Nadat we gisteren al getrakteerd werden op seksuele dansen van moslimmannen onderling, ter ere van Mohammeds verjaardag, zie  http://www.youtube.com/watch?v=OcGo4KKsB3M en http://www.youtube.com/watch?v=VcOP6ZyHaJc is het vandaag weeral raak.

De leider van het aan al-Qaida gelieerde al-Nusra, Abu Muhammad al-Jawlani, zou zijn opgepakt door het Syrische leger. Niets bijzonder, ware het niet dat hij zonder baard, met geëpileerde wenkbrouwtjes, volledig geschminkt én  in vrouwenkleren – een niqab – rondliep.  Schijnt het.  Hij zou verschillende controlepunten zonder problemen kunnen passeren hebben, verkleed als vrouw.  Op verschillende blogs en media worden deze foto’s verspreid.  We vermoeden dat het waar is maar als het niet waar is, dan is het evengoed toch plezant.

0000_991Zo zag de ‘transgender’-strijder eruit voor zijn metamorfose:

Niet dat we iets hebben tegen homo’s, wel tegen hypocrieten.

Dat moslims voorstanders zijn van boerka’s is eenvoudig te verklaren: het geeft hen de mogelijkheid ongemoeid in camouflagekleding rond te trekken (of misdrijven te plegen). Ook Safwat Hegazy, een superhaatbaard van de Egyptische moslimbroeders werd in de zomer van 2013 in vrouwenkleding opgepakt.

Wes Hardin

Diverse bronnen, waaronder o.a. Frontpage

 

4 gedachten over “Hypocrisie

  1. Feitelijk een verkeerde duiding . Het zou moeten zijn buitenland , Islam Humor en tegenslag . De youtuubekes van die Arabische , Tien Om Te Zien , waren wel amusant , heb ik nooit eerder gezien. In ieder geval ik ben weer een verrijking , rijker geworden . Wat die Abu Mu…enz enz betreft die was een belangrijk vrouwelijk kenmerk vergeten ” de tetten ” waarschijnlijk werd hij door dat onderdeel verraden . In ieder geval ik wens hem veel geluk in zijn nieuwe omgeving . Hopelijk lopen daar een paar homo’s rond die hem kunnen troosten !

  2. Hypocriet ? Natuurlijk, zelfs al gaat het om te protesteren tegen “onderbroeken-dag” in de metro onder het motto : ” Onze kinderen gebruiken de metro ook”. ((HLN)
    Inderdaad, dat heeft reeds menig metrogebruiker aan de lijve ondervonden.

  3. En Farid “Le Fou” mag 11.000 € schadevergoeding in ontvangt nemen. Zelfs de pakbonden zeggen “de wereld op zijn kop”.

Reacties zijn gesloten.