7 gedachten over “Houd de dief!

 1. De kat een belletje aanbinden en zijn tijdelijk kiesvee van melk te voorzien, zodat ze blijven.

 2. Zoals Tjenne terecht schrijft, dit is enkel om zijn kiesvee een rechtse lolly voor te houden. Een of andere krant schreef vandaag ” De Wever bezorgt zijn partij opnieuw een rechts imago.” Ja, ik weet het, lachen is toegestaan.

 3. Die dubbele SZ komt dan weer vd Arabische landen, waar de miljoenen gastarbeiders totaal andere rechten hebben, en iedereen daarmee tevreden lijkt. De arabieren, dat waren toch de afgoden van Links?

 4. De grootste spreidstand in 24 uur, je moet het maar doen. Het voorzitterke wil de migratie stoppen en 24 uur later tovert Theoke 6600 extra opvangplaatsen uit zijn hoed. Hoeveel verschillende strekkingen zijn er eigenlijk binnen die partij?
  Zal het eens vragen aan de plaatselijke ledenwerver, misschien moet je wel een vragenlijst invullen die bepaalt welke teksten je wel of niet mag lezen als lid.
  Ik heb het weverke en zijn ganse benden nooit vertrouwd en dat zal zo blijven, jammer dat zoveel Vlaams-nationalisten met open ogen in de val zijn gelopen.

 5. Wie met het oude testament om je oren slaat, wees dan zeker dat je in Sodom en Gommora terecht komt.

 6. Aan redactie CTRL + scrollwieltje blaast de HELE pagina op,
  NIET het artikel.!!!

  • Slechts ctrl+, gewone handeling voor betere lees/zichtbaarheid op pc-scherm. Net geprobeerd nadat je dit gemeld had. Zonder enig probleem.

Reacties zijn gesloten.