Hopelijk leest Pascal Smet dit niet

Islamles GB131128

Klik voor een vergroting
Studio Rony

Press TV, het Iraanse 24/24 uur zendende tv-station en bijhorende webstek in de Engelse taal, heeft trots medegedeeld dat de indoctrinatie van Britse kinderen in de toekomst er fel zal op vooruitgaan.

Michael Gove, minister van onderwijs,  heeft aangekondigd dat de lagere en middelbare scholen een syllabus over de rol van de  islam in de geschiedenis  zullen toegevoegd krijgen bij het onderwijspakket.  Volgens de Guardian is de islam de derde grootste godsdienst in het land, na de christelijke leer en de atheïsten.

Zowel de dhimmi’s als de moslims zijn enthousiast.  Vanaf het nieuwe schooljaar  2014 zal de islam en zijn onschatbare bijdrage tot de geschiedenis leerstof worden voor alle leerlingen.
Daarentegen zal Winston Churchill niet langer vernoemd worden.

PressTV

 

2 gedachten over “Hopelijk leest Pascal Smet dit niet

  1. Daar geloof ik nu geen sikkepit van .Ik zie zelfs onze Pascal niet in staat om verplichte islamisering op school toe te laten , zeker als hij hoort dat homo’s feitelijk de doodstraf verdienen. De Roemrijke geschiedenis ( met hier en daar een schoonheidsfoutje) van England te grabbel gooien ten voordele van de middeleeuwen dat lijkt me van het goede te veel . Churchill eruit wat gaat de Queen daar van zeggen. Geloof me daar komt niks van !

  2. In een afwezige bui bestaat de kans dat Pacal Smet over het bericht heen leest. Toch heeft hij 3 jaar geleden al Arabische lessen in de scholen overwogen. “Hoe Arabische lessen ingebed kunnen worden in het onderwijs”. Sindsdien niets meer van gehoord. Dat neemt niet weg dat hij met de gedachte gespeeld heeft om het onderwijs te helpen met islamisering.

Reacties zijn gesloten.