Hoogverraad

Open brief van de Duitse voormalige actrice Silvana Heißenberg aan Angela Merkel, intussen bijna 2 jaar geleden, maar nog even actueel. Silvana plaatste deze brief op het facebookprofiel van Merkel. Silvana werd prompt uit facebook gegooid.

“HOOGVERRAAD

U bent de meest verwerpelijke en criminele bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten verduren. U hebt het Duitse volk oorlog, armoede, dood en verderf gebracht door doelbewust illegale migranten – huurlingen, terroristen en andere harde criminelen – het land in te laten.
U hebt gezworen het Duitse volk veilig te houden, maar u heeft precies het tegenovergestelde gedaan.

U hebt de Duitsers willens en wetens tegen elkaar opgezet en gezinnen uit elkaar getrokken en vernietigd.
U blijft steeds maar zeggen dat de Duitsers het beter hebben dan ooit. ‘Dat is een leugen.’
Dankzij uw illegale gasten moeten evenementen nu worden bewaakt door mensen met automatische wapens en omgeven door hekken.
Vrouwen moeten bescherming zoeken in de hoop dat ze niet het slachtoffer zullen worden van seksueel misbruik.

Armoede onder ouderen en kinderen is hoger dan ooit. Bijna een miljoen Duitsers leeft op straat. Het helpen van deze mensen was uw mandaat, niet Europa overspoelen met indringers die ook nog eens miljarden belastinggeld krijgen. De indringers, voornamelijk criminelen, die in Duitsland mensen verkrachten en doden, worden vervolgens in bescherming genomen door de mainstream media en politie, en afgeschilderd als slachtoffers van extreemrechts.
Als u echt een geweten zou hebben, dan zou u zich voor uw misdaden verantwoorden in een rechtbank.
‘Ik wil maar één ding: dat u en uw hele entourage voor de rechter worden gesleept en dat u en uw cohorten minimaal een levenslange gevangenisstraf krijgen’.

Nog nooit in de geschiedenis is het Duitse volk zo erg verraden”.