Hoog tijd dat ze zich aanpassen in Borgerocco

Gezellig winkelen maakt dorstig.  Drie dames willen een koffietje gaan drinken op de Turnhoutsebaan in Borgerhout.  Bij het binnengaan worden ze sito presto naar een aparte kamer geloodst – te vergelijken met de V.I.P.-ruimte op de luchthaven – om daar in alle rust samen met de zusters der liefde van het ware geloof te genieten van een drankje.

Wat een verschil, wat een verrijking!  Niemand van het andere geslacht, die hen kan lastig vallen.  Gewoon, een gezellig onderonsje van de vrouwtjes.  Hoewel de drie dames niet aan de kledingvoorschriften voldeden, werden ze toch door een  elegant geklede vrouw in een fleurig seksafwerend gewaad hartelijk welkom geheten.

Maar de drie – verzuurde – dames begrepen het anders.  Koppig eisten ze een tafeltje met drie stoelen vooraan in de snackbar op.  Ze wilden per se tussen de mannelijke klanten zitten.  Dat kon echter niet, want de baas had speciaal voor het zwakke geslacht een salon achteraan laten installeren om mogelijke mannelijke belagers de pas af te snijden.

De dames volhardden in de boosheid.  Ze wilden zich niet onderwerpen aan het “apartheidsregime” en gingen in het verweer.  Niet zo lieve woordjes klonken heen en weer.  De dames verklaarden in Antwerpen niet  de gewoonte te hebben zich van het mannelijk geslacht gescheiden te houden, waarop ze het populaire “racisten” naar het hoofd geslingerd kregen. “Zelf een racist”, weerlegde een stilaan bozer wordende dame.

De baas van de snackbar snapte er niks meer van.    Wees dan eens voorkomend t.o.v. het zwakke geslacht.    Nooit tevreden, die radicale Vlaamse madammen.  Waarschijnlijk de invloed van het vermaledijde Vlaams Belang.  Hoog tijd dat ze zich aanpassen daar in Borgerocco.

Om het ‘incident’ te sussen, kwam een Vlaamse “bekeerlinge”, eentje die het licht van Allah en zijn Profeet gezien had, op de proppen.

De woordenwisseling ontaardde in een pingpongspelletje, waarbij  het woord “racist” heen en weer gekaatst werd.

De koppige madammen zijn dan langs de vrouwendeur – er is een aparte ingang voor vrouwen – maar vertrokken.  Zonder hun koffie.

Dat heb je met die Vlamingen, die zich niet willen aanpassen.  Niks dan ambras.

FVE

Nvdr: Naam van koppige Vlaamse dame en gegevens van de snackbar zijn bekend bij de redactie.

Als toemaatje gooit onze redactie dit nummer van onze meest geliefde ‘Strangers’ er bovenop:

 

 

6 gedachten over “Hoog tijd dat ze zich aanpassen in Borgerocco

  1. Ik vind dat erg dat wij ons niet willen aanpassen aan hun cultuur, inderdaad wij zijn racisten Het wordt tijd dat wij dat inzien

  2. Zover is het dus gekomen ! De gift- tentakels van de radicale islam hebben nu een snackbar aangetast. De sticker van Wilders is in ieder geval niet welkom op de viterine van dat handelspand . Bier en diverse alcoholische bereidingen zoals , met cognac geflambeerde pannekoekskes , waar ik een fan van ben, zijn vermoedelijk ook niet verkrijgbaar in die Allah-tent .In ieder geval een dikke proficiat voor de dames die zich als sterke rasechte Borgerhoutenaren profileerden . Zich zomaar niet in de hoek lieten duwen door bezetter , de “achterlijken” Ik vermoed dat er reeds velen van de oorspronkelijke inwoners , als politieke vluchelingen voor een andere woonlocatie hebben gekozen , ver weg van het licht bruine drijfzand . De meest sterken van geest blijven en proberen te overleven , zoals dat gebeurd in enkele Syrische dorpen . Heel de wereld was vol lof en bewondering voor Mandela die de apartheid bestreed , onze regering incluis . Nu krijgt ge de naam racist als ge je niet kunt verzoenen met de apartsheidpolitiek van de soepjurken . Youssef Le Blanc en zijn gelijkgestemden zien dat als een inbreuk voor vrijheid van godsdienst en dat valt onder de noemer van onverdraagzaam racisme en dient met alle middelen te worden bestreden ! De vrijheid van(islam) godsdienst die met veel toeters , feestneuzen , confetti , glitter en glamoer in de Belgische grondwet staat beschreven , zal uiteindelijk het einde betekenen van ONZE beschaving ! Maar geen nood ! De collaborateurs van het heden zullen belangrijke posten krijgen binnen de islam regering . Youssef Le Blanc krijgt misschien de tittel van Sjzeik toegewezen voor zijn strijd tegen de onverdraagzame racisten !

  3. Het kan ook subtieler. Als eerste heeft het fastfood restaurant “Burger King” een plakje bacon aan zijn hamburger toegevoegd. Bijna onmiddellijk gevolgd door praktisch alle andere fast food ketens.. Ik voel mij al langer hoe beter thuis in de Filippijnen. Zonnige groeten en prettige feestdagen.

Reacties zijn gesloten.