7 gedachten over “Hoed u voor de islamitische zedenpolitie

 1. Was er dan niemand in die bus die tussenbeide kwam . Misschien waren ze bang
  de stempel te krijgen van racist of rechts krapuul . Ik zou het niet kunnen aanzien. Ik ben dan wel een oude vent van over de 70 maar zeker geen lafaard . Ik zou mijn veroordeling bij een Gutmensch rechter voor zware slagen met diverse verwondingen met fierheid aanvaarden

 2. Wat met dat “minderjarig krapuul ? Eens te meer steun ik het voorstel van FDW
  bootskampen of beschavingskampen oprichten waar dat krapuul leert wat het betekent in een beschaafd land te worden opgenomen . Het moet zelf niet strenger zijn dan in mijne soldaat milicien tijd .Maar de groenen, roden en heel die kleutertuin zouden stijgeren en verwijzen naar de mensenrechten en de rechten van het kind . Want in ieder mens zit “het goede” in mijn ballen ook !

 3. Ik heb eens gekeken in mijne kristallen bol , een erfenis van madame Blanche Sinksefoor
  Drie Islam jongeren ranselen een jonge vrouw af omdat zij geen hoofddoek droeg of burka . De minderjarigen gingen vrijuit. De derde moest zich verantwoorden voor slagen en verwondingen . De rechter toonde begrip voor zijn daad , die religiieus geinspireerd was. Hij kreeg een gepaste straf . Hij moest honderd maal schrijven
  in ” schoonschriff !!” Ik zal het nooit meer doen !! Groen vond de straf te zwaar en ging in beroep tegen het vonnis

  • De jonge vrouw mag nog van geluk spreken: ze heeft geen straf gekregen voor uitlokking of eventuele belediging van de profeet himself.

   • De Europese landen hebben een bevraging georganiseerd naar de mening van haar burgers over seksuele handelingen waarvoor één van de partijen geen toestemming geeft. Of dit getolereerd kan worden of niet?
    Ik constateer dat 40% van wat in die landen rondloopt pervers is. Ze zien daar geen graten in. Hun motivatie de weigerende partij had niet zo laat op straat moeten lopen, geen uitdagende kledij dragen, niet moeten flirten en niet moeten drinken. Met als orgelpunt: de rechter volgt in vele gevallen deze redenering.

    Verder mogen we onze minister van justitie niet over het hoofd zien. De brave man heeft zich bij het meisje dat verkracht werd door een recidivist verontschuldigd. In de kamer en voor de camera zodat jij en ik het konden zien.
    Geens mocht terugkeren naar zijn plaats zonder dat zijn ontslag werd geëist, zelfs geen schadevergoeding voor het slachtoffer.

 4. Als ik mijn echtgenote van haar werk afhaal kussen wij elkaar ook altijd. Hopelijk moet ik in de toekomst niet eerst rondkijken of daar Zweedse jongeren rond hangen. 🙁

 5. Het zal nog erger worden als wij niet snel starten met het verwijderen van die barbaren van ONS grondgebied.

Reacties zijn gesloten.