Hoe? Zo!

Terwijl hier avonden lang geleuterd wordt over welk anti-covid-19-brouwsel we ‘niet verplicht’ kunnen laten inspuiten, over de bewaar- en opslagtemperatuur, over de problemen dienaangaande bij het transport, over alternatieve brouwsels die niet op -70° maar slechts op -20° tot het moment suprême bewaard hoeven te worden zonder aan kwaliteit of werkzaamheid in te boeten, heeft Rusland een oplossing gevonden.

De Sputnik V wordt hier doodgezwegen of belachelijk gemaakt. Het is immers klaar als pompwater dat uitsluitend de “eigenwinst-eerst”, lees Angelsaksische, immuniteitswondermiddelen, geproduceerd door de machtige pharma-industrie, bij ons voor de redding zullen kunnen zorgen. Orban is de enige die een scheve schaats rijdt. Hij wil de Russische Sputnik V in zijn land laten testen en produceren. En is bovendien niet blind voor een bijkomende mogelijke Chinese oplossing.

… Het maakt immers niet uit welke kleur de kat heeft, als ze maar muizen vangt…

Rusland is zich bewust van de logistieke problemen – het vervoer van de inentingsvloeistof is wel degelijk een horde die vooraleer men een massale inentingsprocedure start, moet genomen worden. Rusland wil de vloeistof vriesdrogen en zal de productie vermoedelijk vanaf februari voornamelijk op die leest schoeien.

Lyofilissatie is de medische term voor vriesdrogen en wordt dikwijls toegepast bij medicijnen. Eens gevriesdroogd kunnen ze bij koelkasttemperatuur bewaard worden.

Een opslagplaats voor 3.5 miljoen dosissen werd rond Moskou al gebouwd; er zullen nog meer volgen in heel het land.

Tijdlijn van Sputnik V: 11 augustus registratie, ontwikkeld door het Gamaleya Onderzoeksinstituut voor Epidemiologie en Microbiologie. 11 november, drie maanden later, voor 92% effectief verklaard. Momenteel in fase III, met 40.000 vrijwillige testers. De recente resultaten werden vastgesteld op basis van de eerste 16.000 deelnemers, waaronder Poetins eigen dochter. (…)

Wie geïnteresseerd is vindt alle info op de eigen webstek van Sputnik V in acht verschillende talen.

Israël en Indië zijn alvast niet vastgeklonken aan exclusieve Amerikaanse en/of andere Angelsaksische pharma-producenten. Andere minder begoede en/of ontwikkelde landen zijn ook geïnteresseerd. En wat met probleem- en/of oorlogslanden? Met landen die door de VSA & bondgenoten gesanctioneerd worden? Waar kunnen zij terecht? Hoe is de houding van het WHO dat onder één hoedje speelt met Bill Gates?

8 gedachten over “Hoe? Zo!

  1. Een interessant artikel staat op xandernieuws van 17 Nov 2020 , zeer lezenswaardig.
    Een vaccin is verre van de beste oplossing en denk eerst goed na voordat ge die ” vuiligheid ” in je lichaam laat spuiten. Oompje eerst en daarna zijn kinderen is de beste stelregel.

  2. Een vaccin moet tussen 8 a12 jaar getest worden,euh dacht ik toch ,elke fabrikant spreekt over zijn vaccin alsof het de heilige graal is maar niemand spreekt over de bijwerkingen.Zie nadelige gevolgen van de mexicaanse griep in 2009 of zijn jullie dit al vergeten.https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA nu nog hebben mensen nadelen zoals narcolepsie.De geschiedenis herhaalt zich.

    • Klinkt logisch. Tenzij een vaccin grotendeels een copy is van een vorig zonder bijwerkingen. En dan nog is de reactie van de ene persoon niet gegarandeerd dezelfde als van een ander persoon. Sommigen krijgen griepachtige verschijnselen, rillingen, lichte koorts zelfs, van de griepspuit. De meesten merken er niets van. Voor de goede orde: onze redactie prijst geen inenting aan. We proberen slechts info te verstrekken die men bij de poco media zelden zal vernemen.

  3. De pandemie word gebruikt voor de agenda 2030 door tevoeren in dit filmpje kunt u zien hoe premier trudeau van canada het in de mond neemt

Reacties zijn gesloten.