‘Hoe meer N-VA-ministers, hoe minder Vlaanderen’

Chris Janssens (Vlaams Belang): ‘Hoe meer N-VA-ministers, hoe minder Vlaanderen’

“Het voorbije jaar dienden de Vlaams Belang-parlementsleden in totaal 297 initiatieven in. Het zou mooi zijn als de pers zich zou realiseren dat het niet meer dan billijk is dat ook daarover bericht wordt.    Ook Vlaams Belang-kiezers hebben er recht op te weten wat hun vertegenwoordigers in het parlement zeggen en doen.”        Meer…

1 gedachte op “‘Hoe meer N-VA-ministers, hoe minder Vlaanderen’

 1. De N-BA is een door de belgische bezetter georganiseerde en gecontroleerde oppositie. Francken en Jan Hesp doen nu op de koop toe nog het vuile werk ingevolge de “vreemdelingeninvasies”.
  Wat Catalonië betreft gaat het niet om separatisme, maar om het verjagen van de bezetter. Idem voor Vlaanderen. Door het woord “separatisme” te gebruiken geeft men aan deze bezetting nog een quasi wettelijk karakter!!!
  Sommigen zitten nu te wachten op een reactie van de N-BA op de verkiezingsuitslag in Catalonië. Hoe kan men zo naïef zijn, om van een verraders- en collaboratie zootje met de belgische bezetter, te verwachten dat deze van Catalaanse verkiezingsuitslag gebruik zullen maken in het belang van Vlaanderen.
  Met de commentaren van Bartje op de vreemdelingenproblematiek, werd ten andere deskundig de aandacht afgeleid van Catalonië. In de media heeft men het alleen over deze “schokkende commentaren”(sic) van Bartje. Zie de brief aan Bartje in Het Nieuwsblad van 26.09.2015. (2 volle pagina’s!!!).
  Bij dit aandacht afleiden horen ook de uitspraken van Rik Torfs (=loge-wolf in schapenvacht!!).
  Zoals steeds, toeval bestaat niet. Alles plakt immers aan elkaar.
  Neem daarbij de toespraak van Charles Michel voor de UNO. Hij had het vooral over de rechten van de homo’s en de vrouwen!
  http://www.demorgen.be/buitenland/premier-michel-komt-op-voor-rechten-van-homoseksuelen-en-vrouwen-tijdens-vn-speech-a2469519/
  Of hij ook vrouwen bedoelde die verkracht werden door moslims is echter niet duidelijk!! Of ook de homo’s die door moslims in elkaar worden geslagen is dit evenmin!!
  Een citaat uit het voormelde bruggetje :
  “De premier schonk veel aandacht aan de gelijkheid van mannen en vrouwen, non-discriminatie, de rechtsstaat en de vrijheid van meningsuiting omdat deze rechten volgens hem cruciaal zijn voor duurzame ontwikkeling en de verbetering van de levensomstandigheden van mensen. “Er is geen hongersnood waar er persvrijheid is”, zo citeerde de liberaal de Indiase econoom en filosoof Amartya Sen. “Ik nodig iedereen uit om daarover eens na te denken.”(=einde citaat!!).
  Vooral de “vrijheid van meningsuiting” is hier van belang!! Deze uitspraak geeft wel blijk van enerzijds een arrogante lef, wetende wat er nog overblijft van de “vrije meningsuiting” en anderzijds neemt hij iedereen voor “nuttige idioten” die te stom zijn om dit in te zien.
  Men hoort hier dan niet de liberaal maar wel de “loge wolf in schapenvacht” zoals ook door “loge wolf” Rik Torfs enkele dagen geleden werd gedemonstreerd bij de opening van het academiejaar aan de KUL.
  Het zijn de voormelde leugens, bedrog en verraad die moeten aangeklaagd
  worden, met daarbij de dan discrete, maar wel allesoverheersende rol van de “loge mafia’s”, waarvan de nefaste rol nog steeds zwaar wordt onderschat in Vlaamse en rechtse kringen.
  Inzake de rol van deze “loge mafia’s” moeten we realistisch zijn, want een ongeval is vlug gebeurd(zie S.S.), maar een bewustmaking via internet moet nog wel binnen de mogelijkheden liggen.

Reacties zijn gesloten.