5 gedachten over “Hip promotiefilmpje van Hillary en toekomstige First Husband

 1. Knappe Photoshop, daar is werk aan geweest. Of hebben Bill en Hillary zich toch echt uit de naad gedanst. 😉

  • Wij vermoeden dat ze slechts voor het oog van de camera nog gezamenlijk ‘optreden’. Een slaapkamer, een bed… zullen ze allicht niet meer delen. Wat hen bindt is het geld en de macht.

  • Lijkt niet waarschijnlijk. Een slaapkamer, een bed… zullen ze niet meer delen. Een gezamenlijk optreden voor het oog van de camera, voor de macht, voor het geld…

 2. ‘La proximité de Mme Clinton avec les super financiers de Wall Street et sa soumission aux lobbies sionistes sont dangereuses pour l’Europe et la France’ (de verbondenheid met de super financiers van Wall street van madam Clinton en haar onderwerping aan de zionistische lobby’s zijn gevaarlijk voor Europa en Frankrijk)

  Met deze uitspraak van Jean-Frédédric Poisson, president van de Parti Chrétien-democrate, is niets mis zou je denken.
  Dan heb je buiten de waard gerekend. De CRIF (conseil représentatif des institutions juives de France) is in actie geschoten. Verschillende leden van de Republikeinse partij en de ambassadrice van Israël, Aliza Ben Noun, konden niet achterblijven en volgden.
  Poisson heeft weliswaar nog eens uitdrukkelijk gezegd ‘je veux redire ici toute l’amitié que j’ai pour l’Etat d’Israël et pour le peuple Juif dans son ensemble’, maar het is boter aan de galg.
  De CRIF, de leden en Aliza willen en eisen een ‘condamnation ferme’ en een ‘sanction exemplaire’. Tenslotte verraden de woorden van Poisson ‘des thèses complotistes et l’antisémitisme’. Ze zullen ook ‘la haute autorité de la primaire’ (wat dat ook mag zijn) aan het vel zitten.
  Wil de CRIF en Co ons duidelijk maken dat Wall Street bemand is met semieten en dat je daar je mond moet over houden, op straffe van…?

  Verder geen commentaar, de tekst spreekt voor zich.
  Alleen dit nog:
  Buvons un coup,
  buvons en deux,
  A la santé des braves geuex,
  et merde pour……
  qui nous ont déclarés la geurre.

Reacties zijn gesloten.