“Hij is geen specialist”

Niet van de voetbal en ook niet van de Nederlandse taal.  Oordeel zelf welke vorderingen Di Rupo gemaakt heeft dankzij ondanks de intensieve taallessen.  Wat een premier en de rest van zijn regering-in-afwachting-van-herbenoeming lijden kan: gratis en voor niks “symbolisch” naar Brazilië  reizen op de niet symbolische kosten van de belastingbetaler om de tricolore ploeg te gaan aanmoedigen… en ze te zien verliezen.   Oef!


Bekijk meer video’s op

4 gedachten over ““Hij is geen specialist”

 1. Je moet begrijpen dat Elio wat in de war was. In Brazilië loopt het immers vol van “jong vlees”.. en hij zal er al naar uitgekeken hebben. Bovendien kennen ze hem daar niet zoals op het Fontainasplein Brussel wel het geval is, zodat hij zich daar dan zonder “stress” kan overgeven aan het proeven van de “verboden vruchten”.
  Anderzijds zou Elio ook wat ongerust kunnen geweest zijn over wat er zich momenteel afspeelt in Londen.
  (zie bruggetje :http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/10947561/More-than-10-politicians-on-list-held-by-police-investigating-Westminster-paedophile-ring.html)
  Op de webstek van” David Icke Headlines” verschijnen er dagelijks berichten over de voormelde praktijken.
  Bovendien is er ook nog de verdwijning van Madeleine Mc Cann, waar er een mogelijk verband is met België(zie bruggetje hierna met het politiebericht dienaangaande :http://aanirfan.blogspot.be/2014/06/maigret-on-madeleine-mccann.html )
  Het moeten dan ook “spannende dagen” zijn voor Elio!!!!.

 2. Veel ‘toppolitici’ reizen graag op kosten van het gemeen naar verre landen. Tegen 11.11.11. zullen de arme, opgesloten Braziliaanse kindjes wel enige aandacht waard zijn van de ‘socialist’ Di Rupo & C°. Nu eerst horden domme Vlamingen recupereren voor B-land via het corrupte, overbetaalde voetbalspelletje… Veel vals spelen = minder brood voor menigeen.

Reacties zijn gesloten.