Het woord “illegaal” wordt illegaal (2)

Als een slechte tv-reeks wordt het kafkaverhaal der arrogante illegalen –  “Kraken illegaal?  Ik ben ook illegaal!  Lacht ronduit…) – uit Amsterdam voortgezet.  Ditmaal op verplaatsing in Amstelveen.  Sommige bewoners van de wijk zijn eerder berustend – murw – anderen nemen geen blad voor de mond.  Ze moeten terug naar hun eigen land.  Punt.

Dat de “We are here”-illegalen niet zachtzinnig te werk gaan bij hun zoektocht naar een nieuwe te bezetten woning kan u in de tweede video bekijken.  We blijven ons verbazen over het Gutmenschendom… (derde video)

Politici-lafbekken!

Het woord “illegaal” wordt illegaal

29 keer kraken? Moet kunnen.

 

2 gedachten over “Het woord “illegaal” wordt illegaal (2)

  1. Inderdaad, het woord ‘illegaal’ is nu inderdaad illegaal.
    Het nieuwe poco-woord voor illegalen en migranten zonder papieren
    is thans ‘ongedocumenteerden’…
    En dat is geen grap, hoor!

  2. Het is al zot genoeg in Nederland maar Duitsland laat zich ook niet doen. Gisteren op het debat op TV van Markus Lanz werd de kwestie Bamf (Bundesambt fur migratie en fluchtlinge) aangekaart. Zo kon men horen dat er een vluchteling 12 maal asiel had aangevraagd en verkregen en nochtans word elke keer een vingerafdruk genomen. Zo had een Duits soldaat asiel aangevraagd en verkregen en sprak hij zelfs geen Arabisch. Asielzoekers krijgen geld bij een goedkeuring. Er was ook een asielaanvrager die bij de vraag naar een pas negatief antwoordde maar toen hij te horen kreeg dat hij bij een goedkeuring met pas geld kreeg terstond zijn pas uit zijn zak nam. Als men dat allemaal hoort dan kan men zeker niet meer spreken van een waardemerk “made in germany”

Reacties zijn gesloten.