Het spionnencentrum laat weer van zich horen

 

“Inburgering = discriminerend”

Dat Jozef De Witte, baas van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR), de maatschappelijke realiteit niét of door een wel erg gekleurde bril ziet, is algemeen bekend. Ook zijn jongste uitlatingen wijzen duidelijk in de richting van zinsverbijstering. Nadat in Nederland en Duitsland, maar ook in het door socialisten bestuurde Gent de alarmbel werd geluid over de massale instroom van Oost-Europese immigranten, vooral Roma, ziet De Witte hier alweer het spook van ‘discriminatie’ opduiken. De Witte verzet zich tegen het al bij al nog erg brave inburgeringsbeleid van de Vlaamse regering.

Racisme

De Witte schiet met scherp op Geert Bourgeois (N-VA). Die wou Roma immers verplichten om een inburgeringscursus te volgen. “Dat is per definitie discriminerend”, zegt De Witte. “Volgens het Vlaamse decreet kan men geen onderscheid maken op grond van nationale of etnische afstamming. Als de minister alleen de Roma wil aanpakken, moet hij de Roma identificeren en aan raciale selectie gaan doen.” Wat een platte insinuatie. Nu is ook minister van Inburgering Bourgeois al een ‘racist’.

Integratie is taboe

Kop van jut is het verplichtende karakter van de inburgering. “Waarom zou een Portugees zich sneller integreren dan een Roemeen?”, vraagt De Witte zich af. Tja, een goeie vraag. Misschien moet De Witte in Gent eens gaan praten met burgemeester Termont. Voor zover bekend hebben we nog niets opgevangen over problemen met Portugezen in Gent. En al evenmin bij onze Nederlandse of Duitse buren. Maar wat baten kaars en bril, als uil De Witte niet zien en wil. De Witte heeft naar eigen zeggen ook moeite met de “newspeak waarbij men een verplichting (inburgering) wil voorstellen als een kans.” Tja, dat zegt de keizer van de newspeak. De man die inburgering of integratie gelijk stelt met discriminatie, en islamkritiek met racisme. Over newspeak gesproken…

Bron: www.vlaamsbelang.org

8 gedachten over “Het spionnencentrum laat weer van zich horen

 1. De witte is racist meneer
  omdat hij telkens weer
  de vlamingen viseert
  waardoor steeds meer
  de vreemdeling primeert
  die ons wetten hier negeert
  hetgeen de witte niet geneert
  ik zeg dus luid dit keer
  de witte is racist meneer !

 2. Is dat circus met die waardeloze clown nu nog niet gesloten?
  Besparen politici, besparen, sluit dat gedrocht en de teller tikt alweer iets naar de positieve kant.

 3. Youssef le Blanc is zelf niet vies van racisme, de dictator doet niets anders dan ECHTE landgenoten, en in het bijzonder Vlamingen discrimineren tegenover de * allochtonen die ons overspoelen.
  * Hopelijk is dit verboden woord toegestaan op Golfbrekers.

  • Wees gerust Walter, bij ons moet je van je hart geen moordkuil maken.

 4. Surf eens naar de webstek van die volkomen OVERgesubdidieerde politiek benoemden en zoek er eens in de rubriek RECHTSPRAAK naar 1 enkel geval van jurisprudentie i.v.m. autochtonofoob racisme/dicriminatie, ge zult lang bezig zijn , heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel laaaaaaaaaaaaaaang.
  Omdat minstens de perceptie gewekt wordt dat dit geen rechtspraak lijkt te mogen krijgen er dus minstens de schijn gewekt is van politiek-correcte ” TWEEZAKKERIJ, meer bepaald “discriminatie op basis van (autochtone) origine”, zou een parlementair eens duchtig de voor het C.G.K.R. verantwoordelijke minister Milquet om rekenschap dienen te vragen !

 5. In deze barre crisis- en besparingstijden dient de subsidiekraan van het C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) men onmiddelijke ingang eens en voor altijd dichtgedraaid te worden. Het politiek benoemd personeel dient door de VDAB herschoold tot inzetbaar in knelpuntberoepen zodat ze eindelijk eens iets nuttigs zouden doen (economisch productief) i.p.v. te vegeteren op subsidies en eigenvolkse mensen te kloten, pesten, judassen en couilloneren.

 6. Ik hoop maar , dat de VN -Mensenrechtenraad die kletskoek van onze Witte Jef
  niet onder ogen krijgt en zeker niet Mohammed Mehdi Akhondzadek Basti die nieuwe Iran mensenrechten delegatieleider-leider die al een politieke moord op zijn curriculum-vit + thea heeft staan . Die onozele Witte priet-praat zou die Basti op rare ideeen kunnen brengen , want tenslotte alles heeft zijn grenzen , zelfs voor Basti !

 7. De vlaamse Brusselaars zijn vrijgevochten. Die kunnen al lang geen racist meer zijn. Die zijn daar een kleine minderheid. Dus Vlaamse Brusselaars,(om het met termon te zeggen) geef hem van katoen. We zullen rap merken of zij ook een beschermde minderheid zijn. De Vlaamse Antwerpenaren en de Vlaamse Gentenaren moeten nog een jaartje of zo wachten. Daarna mag Jozef zijn schup afkuisen.

Reacties zijn gesloten.