4 gedachten over “Het politiek-correcte denken

 1. Ik zou het anders verwoorden , meer aangepast in de realiteit :

  Misdaden van bruin tegen bruin zijn een gevolg van ………culturele verschillen , achterlijkheid en idiotisme , waarbij de interpretatie van hun koran-brochure een belangrijke rol speelt . De Soenieten tegen de Allahkwieten die niks moeteh hebben van de Blijfvanmentieten , de Dolomieten enz.

  Misdaden van blank tegen bruin …..zijn het gevolg van realisme , de drang om te overleven in levenswijze en cultuur in een strijd tegen opdringerigheid met gebruik van een grote smoel als hulpmiddel

  Misdaden vermelden van bruin tegen blank …..vormt een gevaar voor de huidige beleidsmakers van het rood groene type , die kost wat kost aan de macht willen blijven om vooral de vetpotten te blijven plunderen . Nog liever dan hun volk te dienen en te beschermen likken zij de bruine reet van een minderheid , die steeds maar groter wordt .. In ruil voor hun stemgedrag en de naieve hoop de macht te kunnen behouden , werden zij de ontdekker van het woordje “racisme” Iets wat voor de beschaafde tamme doorsnee-burger die niet verder nadenkt , verwerpelijk is.

 2. Bo-genoemde klink byna asof dit van Suid-Afrika gesê word:
  Swart op blank is onmoontlik, want swartes kan nie rassisties wees nie.
  Blank op swart is onvergeeflik, dis rassisme, en dit moet gestraf word.
  Swart op swart is die skuld van apartheid. En, in die jaar 4 000, wanneer die blanke ras reeds meer as 1 000 jaar gelede uitgesterf het, sal apartheid vir alles blameer word wat in Afrika verkeerd is, en wat die swartes nie kan doen nie. Arme apartheid!

 3. Ik vind beide zaken heel goed weergegeven, spijtig genoeg zijn wij een minderheid

 4. “Er verandert niets aan de boodschap als u er op klikt”. Indien dat mogelijk zou zijn met een klik op de knop iets veranderen, ik zou nog al * klikken hoor.
  * Niet verklikken hé.

Reacties zijn gesloten.