Het nieuws over en in Syrië wordt stilaan zeer onrustwekkend.

Afbeeldingsresultaat voor syria bleedingAls er überhaupt sprake is van gifverspreiding, dan is dat vooral door de VSA, Frankrijk en het V.K. met de bereidwillige hulp van de media. Gif in de geesten der mensen. Gif dat stilaan moet voorbereiden op een mogelijk wereldconflict. Het is geen toeval dat de Skripalsage tot een ontknoping komt, dat hun familieleden geen toegang tot het V.K. gegeven wordt. En waaruit ook zou blijken dat een vooraf bepaalde schuldige moest gevonden worden.

In Syrië is de gifwaanzin toegeslagen. Telkens de pionnen van de VSA-coalitie, de zgn. “gematigde rebellen”, op het Syrische schaakbord geslagen worden, komt men – via de bijzonder geloofwaardige Witte Helmenacteurs en het éénmansobservatorium in Londen – tot de beschuldiging van een gifaanval door de Syrische regering. Waarbij elke logica, elk bewijs ontbreekt. Idem dito voor de Skripalsage.

 

 

 

 

 

Ook nu in Douma. Ofwel was er wel degelijk sprake van een gifgasaanval met vooraf uitverkoren slachtoffers op touw gezet door het Leger van de Islam, ofwel is dit de zoveelste fictionfilm die lag te wachten op een geschikt ogenblik om ingezet te worden. Wie schreef het scenario, gaf het startschot voor de voorstelling?

Enkele foto’s van de fotogenieke kindjes slachtoffertjes. Waren al eerder in het nieuws.  Toeval waarschijnlijk.  Ter vergelijking: data van boven naar onder: 1) resp. enkele dagen geleden de gifgastragedie, 2) 1 maart 2018, 3) 21 februari 2018, 4) 18 november 2017.

foto van Mario Heinemann Jaillet.

Enkele dagen geleden: gifgas

 

 

 

Russische inspecteurs, onder begeleiding van de militaire politie, bezochten de stad Douma om de zogezegde plaats van de chemische aanval te onderzoeken. Er werd echter geen bewijs gevonden. Bewoners zegden dat er geen chemische aanval plaats vond.  Ziekenhuizen, resp; hulpdiensten rapporteerden geen patiënten.

Maar hierover wordt in alle talen gezwegen. Damascus: een betoging van families van de door het Leger van de Islam ontvoerde burgers uit Douma. Zij willen duidelijkheid over het lot van hun familieleden. Volgens hen tellen ze 4000 / 5000 vermisten. Het Leger van de Islam gaf slechts het beperkte aantal van 200 gijzelaars op. Waar zijn ze dan? Hun conclusie: vermoord door het Leger van de Islam nadat de eerste onderhandelingen in 2017 over een wapenstilstand mislukt waren.

Organendiefstal bij ontvoerde kinderen.

Hoort u iemand in de media dit aanklagen?  Windt Nikki Haley zich hierover op in de Veiligheidsraad?  Zwaait Macron met zijn Napoleonvingertje?

In een sportstadion worden de bevrijde gevangenen/gijzelaars herenigd met hun familieleden. Assad is er bij.  Getuigenissen…

 

 

 

Intussen zou USS Donald Cook zich100 km voor de Syrische stad Tartous in de Mid Zee bevinden.  Russische jets vliegen op lage hoogte over het gebied.

1 gedachte op “Het nieuws over en in Syrië wordt stilaan zeer onrustwekkend.

  1. Het is voor elk eerlijk mens duidelijk dat de eventuele aanval met gifgas niet
    afkomstig is van de regering Assad.
    Het Westen is zijn moraal kwijt.
    of is het slippendienst

Reacties zijn gesloten.