Het nieuwe WTC in New York

MM900236531[1]Herrezen uit de as van 9/11: het nieuwe World Trade Center in New York

 

Het panoramadek van de wolkenkrabber bevindt zich op de verdiepingen 101, 102 en 103 met een wijds zicht over de Big Apple.
Het zgn. One World Observatory is nog in aanbouw, maar we kunnen ons toch al voorstellen hoe het er binnenkort gaat uitzien vanuit 541 m hoogte.

1 gedachte op “Het nieuwe WTC in New York

  1. Dit clipje is PURE OOGVERBLINDING voor de uiterlijke wereld… nageaapt van Barnum, die de grondlegger was van protserige reclame.
    Véél interessanter (en geruststellender) ware het tonen WELKE MAATREGELEN er getroffen werden voor de hulpdiensten in geval van komende calamiteiten…: Moeten die beklagenswaardige brandweerlui, zwaar bepakt, wéér honderden trappen TE VOET naar boven om branden te blussen & mensen in levensnood naar beneden te dragen ?
    Om eens een gedacht te hebben wàt trappen bestijgen betekend, kom dan eens deze zomer naar Brugge, en beklim maar eens de 403 treden van de Halletoren (en dàn, moet men opnieuw naar beneden hé, en dan bedenken dat men géén extra-last bij heeft.) —> zelfs “getrainde” mensen hebben uren vandoen om de jaarlijkse beklimming van de Empire State Building tot een goed einde te brengen. (en dàt dan nog zonder de stress dat er mensen in nood zouden zijn èn de afdaling van een gebouw dat ieder ogenblik kan instorten)

Reacties zijn gesloten.