Het “minder-Marokkanen” proces tegen Wilders…

Afbeeldingsresultaat voor wilders minder… leidt tot minder Wilders

PVV-leider Geert Wilders zal niet meer in persoon verschijnen tijdens het ‘minder-minder-minder’ proces.

Hij noemt het een ‘politiek proces’ en laat zijn verdediging verder in handen van zijn advocaat.  Lees meer….

Paul Cliteur is getuige voor Wilders.

Volgens de Leidse rechtsgeleerde en filosoof Paul Cliteur is de berechting van politicus Geert Wilders wegens discriminatie „zeer zorgwekkend” en te vergelijken met eerdere vervolgingen van actrice Brigitte Bardot en de schrijvers Oriana Fallaci en Michel Houellebecq.

„Europese natiestaten zijn bezig met de vervolging van mensen die religiekritiek en vreemdelingenvrees hebben. Er zou eens goed over moeten worden nagedacht of dit eigenlijk wel moet gebeuren”, zegt Cliteur desgevraagd. Het is „maar zeer de vraag of het opportuun is mensen te vervolgen die ook al target zijn van terroristische organisaties”. Volgens hem past het de overheid juist mensen beter te beschermen die na gebruikmaking van de vrijheid van expressie ernstig worden bedreigd.

Meer…

 

4 gedachten over “Het “minder-Marokkanen” proces tegen Wilders…

 1. Brigitte Bardot kreeg indertijd ook een proces voor haar standpunten over immigratie en Islam . Volgens de huidige justitie en politiekers nog altijd een misplaatse uitdrukking op “verrijkers” en een aanval op deze zogezegde “vredelievende” menschen .Wij en gans Europa zijn met die invasie van profiteurs , tafelschuimers , avonturiers ,krapuul er zeker niet beter van geworden . Ik las zojuist dat een grote antiterreur oefening in Antwerpen is afgelopen …rare verrijking. Wilders had beter in zijn toespraak beter inplaats van Minder Minder …Meer en Meer Marokkanen , dat zou een veel beter resultaat tot gevolg hebben Dan zouden er veel wakker geschud worden en het grootste deel van het volk Minder Minder geroepen hebben .

  • Maar we moeten ons geen zorgen maken, zo vertelde de grote roerganger, BDW, in het ochtendnieuws. Er was echt niets aan de hand.
   Juist. Anti-terreuroefeningen horen binnenkort tot routine, zoals vroeger de kaartjesknipper op de tram.

   • die antiterreuroefeningen zijn enkel wat spierballengerol van een hoop beroepsidioten en narcistische politici die aan het plebs en de likkebaardende media showen wat ze allemaal aankunnen en hoe ze o zo goed kunnen samenwerken.
    Ze vergeten dat tussen dat plebs en luid applaudisserende gerustgestelde menschen onvermijdelijk een handjevol terroristen verscholen zitten die meteen door hebben welke strategie verscholen zit.
    Van die terroristen kan men niet zeggen ze zijn zo lief mijnheer , maar nog minder ze zijn zo dom mijnheer.

    Ik herinner me dat Trump in elk debat de vinger op deze wonde legde: hou toch op onnozelaars met -zodat het politiek correct oogt- aan te kondigen dat je die stad en dat dorp zal aanvallen. Doe het gewoon en kondig Nadien dat nieuws af.

   • De verklaringen van BDW kunnen voor mijn part mee in de vuilzak waar hij gisteren mee rondliep.

Reacties zijn gesloten.