4 gedachten over “Het mag duidelijk wezen…

 1. Die EU misdaadorganisatie zal bestreden worden “met alle middelen” net zoals we die “perverse smeerlapperij islam zullen bestrijden” tot het verdreven is.

  • Het eerste is nog mogelijk, maar de islam bestrijden tot het verdwenen is, dat is het al te ver gekomen, zij zullen ons verdrijven, maar wij helaas niet hun.

 2. Pas nog het boek ‘Maffia’ verschenen over het samengaan van georganiseerde misdaad (bv. maffia), politiek (en andere overheden) en zakenwereld. Het werd geschreven door twee onderzoeksournalisten, Salvatore Di Rosa en Raf Sauviller. Uitgaande van deze gegevens worden veel logisch onverklaarbare beslissingen van de EU duidelijker.
  In het verleden werden er ook al onderzoeken naar huisjesmelkerij, prostitutie, gesjoemel met miljoenensubsides en andere vieze zaken afgeblokt door – en omdat – er EU-ambtenaren bij betrokken waren.

 3. Natuurlijk hebben de “lidstaten” van de EU geen macht meer…die werden afgestaan in het “Verdrag van Lissabon”.
  Voor ons onlandje tekende verhofstad (als premier) èn degucht (als minister van buitenlandse zaken.
  {beide kl***zakken verdienen géén hoofletter meer} -> ze zitten zelfs niet meer in de “nationale politiek”, maar wij zijn toch wel onze vrijheid kwijt.
  Grrrrr.

Reacties zijn gesloten.