Het kwam zelfs op de radio deze ochtend

Bij een controle op betaling van rijbewijzen vielen er twee door de mand.  Zij vielen de controleurs aan, die de politie moest optrommelen want de zwartrijders kregen prompt versterking door ‘jongeren‘.

“De twee jongens van 16 en 17 jaar werden opgepakt, maar het is nog niet duidelijk welke maatregel ze opgelegd zullen krijgen.”

En zie, het wonder geschiedde.  Het bereikte zelfs de media die er over berichtten.  ‘Jongeren’.  Moeten we meer uitleg geven?

Controle loopt zwaar uit de hand: 200 mensen keren zich tegen agentenFVE

 

5 gedachten over “Het kwam zelfs op de radio deze ochtend

 1. Wat zullen de straffen zijn? Enkele uren gemeenschapswerk en de rechter die zegt dat ze het niet meer mogen doen?
  Het meeste walg ik van de belachelijke aanpak.

  • Het zou me verwonderen dat ze zo zwaar?gestraft zullen worden want de meeste van hun soortgenoten rijden toch ook gratis met het openbaar vervoer

 2. De meerderheid van de Gentse bevolking heeft daar n.a.v. de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 voor gestemd. De voormelde incidenten zijn daar dan ook een rechtstreeks gevolg van. Als men aan deze “jongeren” de boodschap geeft :” U zijt hier de baas, en U moogt doen wat U wil”, dan moet men nadien niet versteld staan dat ze zich als dusdanig gaan gedragen..!!
  Dergelijke incidenten zijn maar een klein voorspel van wat ons te wachten staat. De grenzen worden immers systematisch afgetast en verlegd..
  In hun land van oorsprong zijn dergelijke incidenten ondenkbaar.. waarbij vreemdelingen de politie zouden aanvallen… maar hier dus wel.
  Het illustreert het verval van onze westerse maatschappij.
  Ondertussen herdenkt men WOI en WOII..en roemt men het verzet tegen de vijand(=Duitsland), terwijl we de facto opnieuw bezet zijn, en de vijand niet alleen binnen de grenzen zit, maar volop doorgedrongen is in het systeem, via de “lange mars door de instellingen”.
  Onze voorouders, en zeker deze die gevallen zijn, moeten zich elke dag in hun graf omdraaien.

 3. De rechter zal zich zonder twijfel mild tonen , zeker als hij bevriend is met Termont en een groene lidkaart op zak heeft . Tenslotte het waren , volgens de beelden, JoNgErEn met een mislukte immigratie-achtergrond , die geen kansen krijgen , gedemoniseerd worden , die te lijden hebben onder het racisme . De rechter zal begrijpen dat hun agressief gedrag feitelijk niets te maken heeft met dat “zwart rijden” ,tenslotte weet iedereen dat , voor een rit moet betaald worden ,zelf de 65 plussers weten dat . Het is eerder een schreeuw , een hulpgeroep voor aandacht voor hun getaande huid handicap . Ik vernam van een twijfelachtige bron dat voorziene straf voor een 65 plusser die , uit gewoonte , vergat zijn rit te betalen zou bestaan uit , 20 zweepslagen een hoge geldboete en een volledig uur vastgebonden aan de schandpaal tijdens de vroegmarkt in het centrum van Gent.

 4. Onze maatschappij is naar de kl…. en dit dank zij de traditionele partijen en dank zij de linkse partijen en met deze partijen wil de NVA samen werken

Reacties zijn gesloten.