2 gedachten over “Het kwam als een verrassing…

 1. Hoorde gisteren, op een terras in de zon, de geplande acties van 5 jonge mannen. Ze wilden op hun manier bijdragen tot het bekampen van het boze, namelijk door broodroof.
  Ze spoorden horeca zaken, restaurants, B&B ‘s op waarvan de uitbaters verdachte Vlamingen waren, zodat ze op de beoordelingen van die zaken konden posten hoe slecht het daar wel was. Slecht in al zijn vormen: eten, bediening, prijs. Ze hadden er al een paar te pakken maar hun opsporingswerk zouden ze verwoed verder zetten.
  Ik merkte op dat ik broodroof wel een heel edel doel vond maar ze hadden geen lessen te ontvangen, antwoordde er eentje, van mensen die sympathiseerde met fascisten.

  Na dit verheugend nieuws, heb ik een vraagje aan Roger en Victor. Zou in juni een maand naar Zeebrugge willen. Kennen jullie toevallig een fascist waarvan ik een stek kan huren?

 2. Nog een bericht over Molenbeek :
  http://de.sputniknews.com/panorama/20160405/308956620/molenbeek-journalistin-angegriffen.html
  met citaat en video :
  “Die Italienische Journalistin Giovanna Pancheri ist mitten in einem Live-Bericht in dem berüchtigten Brüsseler Stadtteil Molenbeek von einem jungen Mann in Kapuzenpulli angegriffen worden, wie The Daily Mirror berichtet.”(=einde citaat).
  Weiterlesen: http://de.sputniknews.com/panorama/20160405/308956620/molenbeek-journalistin-angegriffen.html#ixzz44yQG8hT4
  De partijvoorzitters van de collaboratiepartijen zijn inmiddels in spoedzitting bijeen gekomen ten einde te beraadslagen “over deze zoveelste extreem rechtse aanslag op de persvrijheid” (sic).
  Een gemeenschappelijke verklaring is in voorbereiding.

Reacties zijn gesloten.