Het komediantengehalte van de importsecretaris

Afbeeldingsresultaat voor yawning lion cartoonFrancken staat pal, net zoals het Vlaamse heir.  Hij zal begot geen visum geven aan het Syrisch gezin dat alle importregels aan hun laars lapt.  Elke dag opnieuw in het nieuws, in praatprogramma’s, in de kranten, verontwaardigd protest door de linkse Gutmenschen-liga… Prima reclame, goed voor het geblutst blazoen van de N-VA.

Blijkt dat de importsecretaris een nummertje opvoert want de rea- liteit geeft ons een ander beeld.  Bij De Redactie van de nullenzender weten ze met zekerheid dat ‘Dit jaar een recordaantal humanitaire visa afgeleverd werd’.  En we mogen ook vernemen dat een groot aantal via de ambassade in Libanon verstrekt werd.  Het compromisvoorstel van Michel was dan toch niet het ei van Columbus, maar gewoon achterdeurtjes-politiek.

“Dit jaar zijn door ons land meer dan 1.000 humanitaire visa afgeleverd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op basis van cijfers van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). Het aantal ligt een kwart hoger dan vorig jaar (843).

Voor exacte cijfers is het nog wachten tot januari maar men kan nu al met zekerheid zeggen dat het om een record gaat, klinkt het op het kabinet van Francken. Zo werd in september al het aantal van vorig jaar bereikt.

In het merendeel van de gevallen gaat het om Syriërs die een humanitair visum kregen toegekend. De helft (532) van die visa werd afgeleverd door de ambassade in Beiroet, de hoofdstad van Libanon (een buurland van Syrië, nvdr.).” (De Redactie)

3 gedachten over “Het komediantengehalte van de importsecretaris

 1. “Dit jaar zijn door ons land meer dan 1.000 humanitaire visa afgeleverd. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft dus dit jaar 843 goudzoekertjes een winforlife geschonken?
  Lulkoek !

  De waarheid is hier eens te meer door de officiële instanties en de pocomedia geweld aangedaan:
  Elk van die lieverdjes die een visum kregen importeren onmiddellijk nadien een horde van echtgenotes, kinnekes, nonkels, tantes, opa’s en oma’s, en bovenste beste buren die ineens familie blijken…

  Wie draait voor die hallucinante vrijgevigheid op?
  jij en ik, onnozele burgers van dit apenland. Terwijl “onze” oudjes nog niet toekomen om een verblijf in een simpel “oudemannenhuis” te betalen…

  Nota voor de Redactie:
  hebben jullie ook die zever gehoord uit de mond van de nieuwe kardinaal De Kesel? -zumkotzen! als geboren katholiek en als overtuigd weldenkend welwerkend en weldoend mens pik ik zulke zever niet meer.

 2. Daarenboven:
  De Wever twijfelt over gezin uit visumrel: “Dossier lijkt leugenachtig” (HLN)

  … negen miljoen Belgen hadden dit allang door meneer De Wever. Maar die worden doodgezwegen in de kranten.

  Bemerking in de rand:
  een advocate die wetens en willens een vals dossier vol leugens opstelt, met als doel de Belgische Staat/belastingbetaler op te lichten, gaat hier wel heel kort door de deontologische bocht en zou moeten aangeklaagd worden voor medeplichtigheid ! Alloo alloo Stafhouders, laten jullie dit maar zozo ?

Reacties zijn gesloten.