12 gedachten over “Het kleine verschil

  • Beste Frans,
   Als ik moet kiezen zal het toch sie darf worden, zeker weten.

   • Gij kunt niet kiezen Walter, die blauwe is voor u totaal onbereikbaar, en dat is haar eigen keuze.

 1. Als de politiek te laf is om die tenten te verbieden dan zullen wij ze wel op onze manier verwijderen maar weg moeten ze en liefst richting Afrika daar kunnen ze rond slenteren zonder weerstand want achterlijken vinden toch alles prima.
  Mensen stem massal voor het Vlaams Belang zodat er versneld een einde komt aan die walgelijke slentertenten.
  De mosselketen gaan we gebruiken voor varkens te kweken dan hebben ze tenminste nog een nut.

 2. Indien mijn overtuiging niet juist is , gelieve mij te verbeteren !
  De natuur heeft de vrouw voorzien van mooie attributen om de man te verleiden in het kader van de voortplanting . Dat bestaat ook in het dierenrijk maar ik heb nog geen enkel vrouwelijk dier gezien met een boerka . Bepaalde gemeenschappen verkrachten de natuurregels door al wat mooi is, of kan zijn bij de vrouw te verbergen onder dekens . Ik denk zelf dat ze zelf niet goed weten waarom ze zoiets doen . Een kunstwerk dat je huis moet versieren , daar gooi je ook geen doek over . Het heeft volgens mij te maken met een primaire drang om te onderdrukken , te onderwerpen , te vernederen , laten voelen wie de heer en meester is . Diegene die zich daaraan schuldig maakt of dat sympathiek vindt is een primaat die niet past in een beschaafde wereld . De vrouwen die zich , niet kunnen of willen verzetten , het recht op te eisen “vrouw” te mogen zijn, kun je even achterlijk en beklagengswaardig noemen .Onze westerse cultuur met zijn prachtige politiekers en beleidsmakers , mensenrechten , hof van beroep , hof zonder beroep en heel dat circus vinden het onderwerp boerka een discussie waardig in het teken van godsdienstvrijheid

  • Rene je bent volledig verkeerd de islam is de godsdienst van de liefde en van de vrede en de vrouwen zijn gekleed in mooie jurken in de laatste mode kleuren en gesneden door grote Franse mode huizen

 3. Rene,

  ik heb ook nog geen enkel dier gezien met een pet of hoed op, noch met een mantel noch broek.
  Wat ik wel gezien heb is dat ook bij ons vrouwen het behoorlijk te verduren kregen als manlief ladderzat naar huis kwam en ze haar mond durfde open doen, omdat hij het huishoudgeld had opgezopen. Waarmee ik de boerka niet wil verdedigen. Voor het overige heb ik al onbedekte kunstwerken gezien aan het Noordzeestrand met op mijn lippen de kreet bedek u, bedek u. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen.

 4. Na de Arabische lente komt? en dat is meer dan waarschijnlijk niet alleen in Engeland hé
  6. The jihadis on our streets: A record number of highly trained extremists plotting attacks, MI5 warns

  Britain is facing an ‘unprecedented’ threat from Islamists trained in terrorism overseas, MI5 has warned.

  In evidence submitted to the inquiry by David Anderson QC, it said the number of extremists who had visited a training camp or fought alongside jihadis was higher than at any point before or after 9/11.

  They include 700 Britons who have travelled to Iraq and Syria, half of whom are now back in the UK and could be plotting attacks.

  There are also a ‘significant number’ of fanatics in the UK who were trained in Afghanistan, Pakistan, East Africa and Yemen, Whitehall officials say.

 5. Die kledingcodes van wat mag en niet mag werken blijkbaar inspirerend. GvA verblijdde zijn lezers vandaag met het bericht dat de kuisheidspolitie aan de schoolpoort van de joodse Jesode Hatoraschool, optreedt tegen de moeders die de streng religieuze kledingvoorschriften, die ze oplegt aan haar leerlingen, zelf niet respecteren. Als de vrouw zich niet houdt aan de kledingvoorschriften van de school dan kunnen onplezierige maatregelen volgen. De moeders kregen een brief over die kledingvoorschriften in de hand gedrukt. Uiteraard, zoals het een school die subsidies ontvangt past, in de taal van het land. Namelijk het Engels.
  Moeder en kind zijn verplicht een rok tot onder de knie en lange panty’s te dragen. Hun hoofd volledig te bedekken en het schijnt ten strengste verboden te zijn om nek en ellebogen te ontbloten.

Reacties zijn gesloten.