Het is niet allemaal kommer en kwel

In  2015 zouden naar verluidt ca. 37.000 Irakezen teruggekeerd zijn naar hun eigen Prachtland.    Blijkbaar waren de weiden toch niet zo groen in Merkelland en vlogen de gebraden halal kippen niet zonder meer in hun mond.  Geen gratis auto, geen gratis woning, geen onbeperkt geld.  Ze voelen zich bedrogen.  Ze hebben – dikwijls – geld geleend om de overtocht te kunnen maken.  En die lening moet terugbetaald worden door hun achtergebleven familie.  Een bitter ontwaken.

Niet getreurd, Merkelland zal na hun vertrek niet direct zonder vakkrachten vallen.  De voorraad wordt dagelijks aangevuld.

 

2 gedachten over “Het is niet allemaal kommer en kwel

  1. Extreem Links in actie,
    Het is allemaal niet zo erg niet meer veel bla bla bla (de valse cijfertjes “bevestigen” dat) ze vergeet er wel bij te vertellen dat Mensen die tegenwoordig een aangifte willen doen bij de Politie niet meer 24/24u er terecht kunnen om bv aangifte te kunnen doen

    https://youtu.be/3mxY9f6OOfU

    • Juist, vooral in Antwerpen (met inbegrip van de districten) is aangifte een bijna onmogelijke zaak. Je wordt doorverwezen naar de Noorderlaan. Probeer maar eens, als je geen auto hebt (wat in Antwerpen het hoogste doel is), met het openbaar vervoer er te geraken. En dan gaan we het niet hebben over het verticaal klassement.

Reacties zijn gesloten.